dzisiejszy odcinek to taki delikatny przedsmak tego co czeka nas na poczatku 21 sezonu (Smierc Toma).
Przepuszczam ze tak jak narazie w polsce byly puszczane odcinki do 20 sezonu (teraz mamy 17 ) ale wydaje mi sie ze tvn 7 dociagnie do 22 sezonu a RTL puszcza juz odcinki 23 sezonu.
Hej a wiecie kto bedzie partnerem Semira po śmierci Toma?Z góry dziekuje za odpowiedz.
myśle że Tvn Siedem puści odcinki "NAWET!" 23 sezonu
P.s. Mam pytanie w którym odcinku odejdzie Gadeon Burkhard z Cobry 11? Wiem tylko że w 23 sezonie
Szkoda ze jego smierc wyglada tak jak Toma no mogli wymyslec cos bardziej orginalnego:(:(:(
Semirowi to chyba z tego wszystkiego psychologa będą musieli zatrudnić...nie zazdroszczę..wszystkich partnerów (oprócz Jana) mu mordują...do kitu ;P trauma za traumą...oby tylko jego im nie przyszło do głowy zabijać!!! <boi się>
haha no rzeczywiście, teraz się zszokowałąm, że znowu Semir będzie miał nowego partnera, bo mu nastenego zabili :P Najlepsza śmierć chyba miał Mark Keller, trafiony harpunem, no i pierwszy partner Semira, który dostał z dubeltówki (i juz wtedy można było zobaczyć, że Cobra będzie efektowna, bo polała sie niezle krew haha:P).