PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8615
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

Mam pytanie odnośnie muzyki, która leciała w jednym z odcinków. Odcinek, o ile dobrze pamiętam, był o wysadzaniu samochodów. Był mały chłopak, który zaprzyjaźnił się (?) z bandytą:), który robił ładunki wybuchowe i rzucał nimi w samochody (czy jakoś tak) No i tam co chwilę leciała taka muzyczka:) Kto kojarzy?:)

ocenił(a) serial na 10
vital7

czlowieku ten odcinek pamieta kazdy fan serialu (Highway Maniac ) No wiec jedna nuta to ( Rob D - Clubbed To Death (Kurayamino Mix)) a druga ta gdy maniak szalal na autostradzie to (The Prodigy - Firestarter) Odcinek rewelacyjny zdecydowanie jeden z lepszych 7 sezonu pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
mihle

Dzięki!:) Ja akurat wolałem odcinek z pierwszym dniem pracy Toma:) Ale zdecydowanie najlepszy był ten z dziewczyną na wózku, co udawała. A na końcu chciała popełnić samobójstwo w tym miejscu, gdzie zginął jej narzeczony. Tytułów nie znam, jakoś nigdy nie zwracałem na nie szczególnej uwagi:))

ocenił(a) serial na 10
vital7

Hmm (Höllenfahrt auf der A4) to był pierwszy odcinek z Tomem czyli pierwszy odcinek 7-go sezonu a ten drogi odcinek o ktory ci chodzi to (Die Clique) z 12-tego sezonu pozdrawiam:):):)

ocenił(a) serial na 8
mihle

o dzięki:):) Ten odcinek "Die Clique" jest po prostu rewelacyjny. Bardzo mi się podobał. Jeszcze raz dzięki za pomoc:)