kto jest teraz partnerem Semira?,przestałem serial oglądać jakieś 3 lata temu jeszcze kiedy jego partnerem był Ben (w mojej ocenie najlepszy).Tak w ogóle to czy jest szansa że Ben kiedykolwiek powróci?
Ben wyjechał do USA nagrywać płytę.
Później partnerem Semira został Alex/Vinzenz Kiefer, który wyjechał do Brazylii w poszukiwaniu matki.
Kiefer wystąpił też wcześniej w serialu, gdy był młodszy w jednym z odcinków, ale nie było to związane z postacią Alexa.
Obecnie partnerem Semira jest Paul/Daniel Roesner czyli Tacho.
Znany z odcinka ''Turbo und Tacho'', gdy był kursantem w szkole policyjnej i Bez z Semirem go szkolili oraz znany z odcinka ''Turbo und Tacho Reloaded'', gdy był już policjantem. Jest to kontynuacja tej postaci.
Nie, nie. Paul Renner to nie jest ta sama postać co Tacho. Tylko aktor jest ten sam. Tamten gość, Tacho, nazywał się Tachowski i był kimś zupełnie innym. Scenarzyści popisali się rażąca niekonsekwencją i ponownie zatrudnili aktora, który grał już w serialu, tak jak w przypadku Kiefera, tyle że tym razem postać bardzo znaczącą w poprzednich odcinkach.
A tak przy okazji - nie wiem, czy już oglądałeś, ale odkąd Renner jest partnerem Semira, serial jest praktycznie nieoglądalny. Tak słabych odcinków i tak beznadziejnego partnera Semira nie było jeszcze nigdy. Myślę, że najwyższy czas ten serial anulować.
Oglądam na bieżąco na RTL i po czwartkowym odcinku coś mi zaczęło świtać. Chodzi tutaj ojca Paula Rennera,postać, nie aktora (ten aktor grał też w Viva Colonia).