PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8615
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

kto jest teraz partnerem Semira?,przestałem serial oglądać jakieś 3 lata temu jeszcze kiedy jego partnerem był Ben (w mojej ocenie najlepszy).Tak w ogóle to czy jest szansa że Ben kiedykolwiek powróci?

Wielki_Krytyk_

Ben wyjechał do USA nagrywać płytę.

Później partnerem Semira został Alex/Vinzenz Kiefer, który wyjechał do Brazylii w poszukiwaniu matki.
Kiefer wystąpił też wcześniej w serialu, gdy był młodszy w jednym z odcinków, ale nie było to związane z postacią Alexa.

Obecnie partnerem Semira jest Paul/Daniel Roesner czyli Tacho.
Znany z odcinka ''Turbo und Tacho'', gdy był kursantem w szkole policyjnej i Bez z Semirem go szkolili oraz znany z odcinka ''Turbo und Tacho Reloaded'', gdy był już policjantem. Jest to kontynuacja tej postaci.

Hans_Kloss

Spóźnione podziękowania...

ocenił(a) serial na 5
Hans_Kloss

Nie, nie. Paul Renner to nie jest ta sama postać co Tacho. Tylko aktor jest ten sam. Tamten gość, Tacho, nazywał się Tachowski i był kimś zupełnie innym. Scenarzyści popisali się rażąca niekonsekwencją i ponownie zatrudnili aktora, który grał już w serialu, tak jak w przypadku Kiefera, tyle że tym razem postać bardzo znaczącą w poprzednich odcinkach.
A tak przy okazji - nie wiem, czy już oglądałeś, ale odkąd Renner jest partnerem Semira, serial jest praktycznie nieoglądalny. Tak słabych odcinków i tak beznadziejnego partnera Semira nie było jeszcze nigdy. Myślę, że najwyższy czas ten serial anulować.

MrJigssaw

Oglądam na bieżąco na RTL i po czwartkowym odcinku coś mi zaczęło świtać. Chodzi tutaj ojca Paula Rennera,postać, nie aktora (ten aktor grał też w Viva Colonia).

ocenił(a) serial na 8
MrJigssaw

Po co anulować serial? Wystarczy żeby Ben wrócił.
Coś mi nie pasowało z tą postacią Paula ale nie skapłem się, że grał on tego Tacho - zresztą, tamte odcinki zobaczyłem dopiero niedawno.