Może mi ktoś napisać jak się skończył jeden odcinek??? Był o dwóch braciach co napadli na bank, jeden był niedorozwinięty. Ukradli oni przez przypadek też 1.5 mln dolarów mafii. Wyłączyli mi prąd jak Semir i Tom gonili tego niedorozwiniętego przez las i on spadł z quada. Dalej już nie wiem co się działo... mógłby mi ktoś napisać???
Spadl z quada uciekal miedzy drzewami , lecz zostal zabity przez morderce wynajetego przez wlascicela tych 1,5mln dolarow z ktorym mieli zamiar zrobic machlojki (schowal sie na drzewie i oddal strzal z karabinu snajperskiego). Pozniej brat dowiedzial sie o morderstwie i postanowil sie zemscic . W skrocie mowiac przygotowal zasadzke na szefa tego platnego mordercy nad jeziorem niby schowal pieniadze do lodzi do ktorej mial doplynac mafiozo , tak zrobil .Po doplynieciu i wejsciu na lodz z kasa, brat zamordowanego uruchomil ladunek i gangster poparzony wpadl do wody , z ktorej wylowil go Semir(nie pamietam jak sie nazywali). No i sprawa sie rozwiazala (Poza tym platny morderca przestrzelil opone w aucie tego bankiera kiedy ten jechal autostrada> wylecial z autostrady>wpadl do wody> uratowali go glowni pozytywni bohaterowie) (brat tego uposledzonego na poczatku sam chcial uciec z kasa lecz zobaczyl dwoch braci na ulicy (male dzieci) i wrocil sie po drugi bilet.