Nie wiem czy wiecie ale serial Cobra 11 liczy sobie 20 sezonów ;)
I jest ciągle kręcony. http://www.imdb.com/title/tt0115088/episodes#season-20 [www.imdb.com/title/tt01...]
Niedawno był kolejny nowy odcinek :)
Ja uwielbiam ten serial tak mnie wciągnął, że nie opuszczam ani jednego odcinka.
heh nakrecono juz conajmiej 21 sezonow.aile jeszcze beda krecic niewiadomo pozdro dla fanow:):):)
uwielbiam ten serial, ale tvn7 zakończył już emisje i nei wiem keidy będzie nastepna :(
najprawdopodobnie we wrzesniu:):):)a napewno we wrzesniu bedzie puszczany na RTL 22 sezon :):):)
jak fajnie :D Bedzie co oglądać.. ale do września jestem ciekawa co będa puszczać The O.c. i Veronice Mars znowu? (lubię to, ale niedawno to puszczali :P)
Niestety widziałam od tego momentu co zaczeli puszczać w TVNie :( Ale wiem o co w nich chodzi ogolnie.
W ogóle u mnie Cobra w klasie sie kultowała zrobiła, a raczej imię Bruno (bo Tom miał tak swoje dziecko nazwać) i od tego momentu wiele rzeczy i osób zostalo Brunem (m.in. pies mojej babci, kot koleżanki) :D
heh ja czekam az polska wyda poczatkowe sezony z checia bym jej jeszczeraz obejzal w niemczech juz jest dvd z pierwszymi sezonami,moz niedlugo w polsce tez bedzie :):):)
fajnie jest przypomniec sobie te poczatki dziex tvn7 :):):) a tak a propo to kreca juz 23 sezon pozdro dla fanow:):):)
nagrywan z tv niedlugo bede mial:):) kurde ale pierwszego odcinkja z nim nienagralem:(:(
to fajnie,
zazdroszcze Ci!!!
mam pytanko, jak bys mial juz nagrane z Kellerem, podzielilbys sie jakos?
Ja mam na wymiane Due South z napisami na dvix, jak by co, chyba ze nie lubisz tego serialu.
Moj mail : duesouth@poczta.onet.eu
pozdrawiam
niema sprawy jakos sie podzielimy a serialik NA POŁUDNIE spoko serial a tak apropo to niemam pierwszego odcinka drogiego sezonu pierwszego z Andre:(:(:(
To fajnie, jak bedziesz juz mial je skompletowane, to sie zgadamy jakos
Dzieki Wielkie!!!
nie pokazali co się stało z Frankiem Stolte...Sama byłam ciekawa.PO prostu zaczęli kolejną serię już z Markiem Kellerem....Podobnie zrobili z Janem.Pozdrawiam!!!
no własnie ja to mam szcześćie do końcówek sezonów, zawsze nie moge trafic akurat na nie. Teraz to znowu nie iwem co się stało z Markiem :) Prosze o ratunek!