PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8615
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

Nie wiem czy wiecie ale serial Cobra 11 liczy sobie 20 sezonów ;)
I jest ciągle kręcony. http://www.imdb.com/title/tt0115088/episodes#season-20 [www.imdb.com/title/tt01...]

Niedawno był kolejny nowy odcinek :)

TiNeX

Zapomniałem dopisać, TVN emituje teraz 14 sezon serialu.

ocenił(a) serial na 10
TiNeX

Ja uwielbiam ten serial tak mnie wciągnął, że nie opuszczam ani jednego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
TiNeX

heh nakrecono juz conajmiej 21 sezonow.aile jeszcze beda krecic niewiadomo pozdro dla fanow:):):)

ocenił(a) serial na 10
TiNeX

uwielbiam ten serial, ale tvn7 zakończył już emisje i nei wiem keidy będzie nastepna :(

ocenił(a) serial na 10
super_biedron

najprawdopodobnie we wrzesniu:):):)a napewno we wrzesniu bedzie puszczany na RTL 22 sezon :):):)

ocenił(a) serial na 10
mihle

jak fajnie :D Bedzie co oglądać.. ale do września jestem ciekawa co będa puszczać The O.c. i Veronice Mars znowu? (lubię to, ale niedawno to puszczali :P)

ocenił(a) serial na 10
super_biedron

a widzialas poczatkowe sezony cobry 11 ??

ocenił(a) serial na 10
mihle

Niestety widziałam od tego momentu co zaczeli puszczać w TVNie :( Ale wiem o co w nich chodzi ogolnie.

W ogóle u mnie Cobra w klasie sie kultowała zrobiła, a raczej imię Bruno (bo Tom miał tak swoje dziecko nazwać) i od tego momentu wiele rzeczy i osób zostalo Brunem (m.in. pies mojej babci, kot koleżanki) :D

ocenił(a) serial na 10
super_biedron

heh ja czekam az polska wyda poczatkowe sezony z checia bym jej jeszczeraz obejzal w niemczech juz jest dvd z pierwszymi sezonami,moz niedlugo w polsce tez bedzie :):):)

ocenił(a) serial na 10
mihle

fajnie jest przypomniec sobie te poczatki dziex tvn7 :):):) a tak a propo to kreca juz 23 sezon pozdro dla fanow:):):)

ocenił(a) serial na 10
mihle

A CO ZNOWU POWTARZAJĄ I JA O TYM NIE WIEMMM????????????

ocenił(a) serial na 10
super_biedron

nom cobrunie od pierwszych odcinkow jutro juz bedzie Semir:):):)

ocenił(a) serial na 10
mihle

aaaaaaaaaaaaaa! i ja o tym nie wiem? no nie. no nie.

ocenił(a) serial na 8
TiNeX

dla mnie licza sie tylko odcinki z Markiem Kellerem

Ma ktos moze to na dvd?

ocenił(a) serial na 10
duesouth

nagrywan z tv niedlugo bede mial:):) kurde ale pierwszego odcinkja z nim nienagralem:(:(

ocenił(a) serial na 8
mihle

to fajnie,

zazdroszcze Ci!!!

mam pytanko, jak bys mial juz nagrane z Kellerem, podzielilbys sie jakos?

Ja mam na wymiane Due South z napisami na dvix, jak by co, chyba ze nie lubisz tego serialu.

Moj mail : duesouth@poczta.onet.eu

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
mihle

Ja nie widziałam co sie stało z Frankiem Stolte... ;(

ocenił(a) serial na 10
super_biedron

niema sprawy jakos sie podzielimy a serialik NA POŁUDNIE spoko serial a tak apropo to niemam pierwszego odcinka drogiego sezonu pierwszego z Andre:(:(:(

ocenił(a) serial na 10
mihle

musze sprawdzic, bo zdaje mi sie, że ja mam ^^

ocenił(a) serial na 8
super_biedron

To fajnie, jak bedziesz juz mial je skompletowane, to sie zgadamy jakos

Dzieki Wielkie!!!

ocenił(a) serial na 10
duesouth

gg 5951124 jak co pisac :):):)

ocenił(a) serial na 10
super_biedron

nie pokazali co się stało z Frankiem Stolte...Sama byłam ciekawa.PO prostu zaczęli kolejną serię już z Markiem Kellerem....Podobnie zrobili z Janem.Pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 10
anna7hp

no własnie ja to mam szcześćie do końcówek sezonów, zawsze nie moge trafic akurat na nie. Teraz to znowu nie iwem co się stało z Markiem :) Prosze o ratunek!

ocenił(a) serial na 10
super_biedron

już wiem co się stało, bo okazało się że koleżanka nagrała... biedny Mark tak brutalnie został zabity :P