PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8615
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

Tydzien temu w poniedziałek Das große Comeback.
Wczoraj w niedziele jak to w niedziele miała być powtorka, ale był nowy odcinek Die kleine Prinzessin.
Dziś w poniedziałek również nowy odcinek Wilde Tiere.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Naprawdę w niedziele był odcinek Die kleine Prinzessin?
A Wilde tiere miało premierę dwa tygodnie temu, także kolejny fail ze strony TVN7.. Nie móc dobrze wyemitować siedmiu odcinków..

Lubrzan

Tak był Die kleine Prinzessin i trafiłem na ten odcinek przez przypadek, przeskakując pilotem :-). Jest na playerze link chcialem wrzucic, ale nie zatwierdza wpisu - komunikat Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

TVN7 mocno się popisał! xD
Jak dzisiaj ponownie w telewizji zobaczyłem świnkę Arnolda, to myślałem że trafiłem w jakąś pętlę jak Tom Cruise albo Bill Murray. xD

A jaki odcinek był w zeszły poniedziałek? Wczoraj trafiłem na "Kleine Prinzessin", więc założyłem że poniedziałkowy odcinek przegapiłem. Teraz już nic nie wydaje się tak pewne. :)

Khaosth

W zeszły poniedziałek był Das große Comeback.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

Uff! Czyli jednak nie przegapiłem.
Dzięki za info! :)

ocenił(a) serial na 9
Khaosth

Hmm ja napiszę tak. tvn7 rzeczywiście dwukrotnie pokazał odcinek "Dzikie bestie" (poczułem się jak Frank B. Parker z serialu "Seven Days", który cofa się w czasie o dokładnie siedem) zaś odcinek "Mała księżniczka" leciał w niedzielę czym moje zdziwienie i wkurzenie było jeszcze większe i przynajmniej ja byłem zmuszony (i zapewne nie tylko ja) aby obejrzeć "Małą księżniczkę" w playerze.pl).

Podsumowując emisja 34 sezonu (wg odcinków) w wykonaniu tvn7 to wielka ironiczna kpina z widzów serialu Kobra: Oddział Specjalny gdyż wystarczy przypomnieć sobie jak pokazali pilotofilm ("Zmartwychwstanie").

Po prostu ręce opadają. Totalna amatorka z ich strony.