no nie wydaje mi sie żeby zmienili aktora ;/ dalej jest ten sam, inaczej było by nudnie, przyzwyczaiłem sie do stałego OLivera :D:D
a no tak racja, co do tego, ten Christian jest nowy chyba no nie?? ale git, film i tak sie nie nudzi :D
no własnie christian oliver był tylko "przelotowo" w cobrze, a od 1996 roku partnera semira grał Reine Steinke czyli tom i teraz on wrócił a christian musiał odejść a szkoda !!!! a dzieki cobrze christian stał sie bardzo popularny w USA, ale nie zauważyliście jak bardzo Tom jest podobny do Jana??? chodzi mi o wyglad, moze mi sie tylko wydaje???
no podobny jest do Jana, bo tylko takich musza znaleźć . inaczej film był by lipny ;/
Tom przy Janie jest nikim. Tak fantastycznie grał w tym serialu Oliver Christian, że... teraz to już z tym Tomem nie chce mi się oglądać serialu. Przecież partnerzy Jan i Semir to świetnie dobrana współpraca. Było wiele śmiesznych sytuacji, rozmów,że boki zrywać... A tu co?? Powrót Toma?? To mi się w głowie nie mieści... A właśnie... ktoś na forum pisał, że Oliver odszedł bo powrócił Tom... No ale oglądałam ten odcinek i Semir po niewyjaśnionym odejściu Olivera musiał POSZUKAĆ NOWEGO PARTNERA!!!! Oliver przecież z tego względu nie odzszedł z policji. Coś się musiało wydarzyć... a ja jeszcze nie wiem co... Bo dopiero po ODEJŚCIU OLIVERA Semir zwrócił się do Toma o parterstwo!!! Może ktoś coś w tej sprawie wie??? Jeśli tak to niech nam wszystkim wyjaśni...
Pozdrawiam :) I zapraszam do mnie :)
Jagaa :)
no święta racja. Tom przy Janie to nikt. Mi też szczerze mówiąc nie chce sie juz oglądać ale trudno, trzeba sie przyzwyczaić. Mimo tego film nadal jest spox :D
mi sie wydaje ze jan odszedł tak niespodziewanie, bo mu sie po prostu kontrakt skończył, a gdzies ktos pisał ze to juz nowa seria leci, a jak mu juz nie płacili to chyba wiadomo ze za darmo nei bedzie grał, a zreszta na tej strony ---) http://www.imdb.com/name/nm0646792/ [www.imdb.com/name/nm064...] a wydaje mi sie ze ten portal jest dobry, bo to jest takie amerykanskie albo angielskie filmweb, pisze ze chris grał w latach 2003-2004, a przeciez w tym pierwszym odcinku semir wspominiał z tomem jak bylo keidys, ze costam robili akcje odrazu na trzya nie na raz-dwa-trzy, wiec moze przed nadejsciem jana tom niespodziewnaie opuscil cobre bo np. został ranny u miusial sie wyleczyć kurde chyba za duzo sie naogladalam kryminalnych seriali i filmów
no ale nie wiem moze nie mam racji ale na pewno mi sie wydaje ze gdzies pisalo ze reine steinke musial opuscic cobre i miejsce jego zajal tom, poszukam jeszcze, pozd
tom zrezygnował z pracy bo jakaś dziewczyna zginęła przez niego czy jakoś tak