PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8615
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

aktor

ocenił(a) serial na 10

no nie wydaje mi sie żeby zmienili aktora ;/ dalej jest ten sam, inaczej było by nudnie, przyzwyczaiłem sie do stałego OLivera :D:D

ocenił(a) serial na 10
olek308

a no tak racja, co do tego, ten Christian jest nowy chyba no nie?? ale git, film i tak sie nie nudzi :D

olek308

no własnie christian oliver był tylko "przelotowo" w cobrze, a od 1996 roku partnera semira grał Reine Steinke czyli tom i teraz on wrócił a christian musiał odejść a szkoda !!!! a dzieki cobrze christian stał sie bardzo popularny w USA, ale nie zauważyliście jak bardzo Tom jest podobny do Jana??? chodzi mi o wyglad, moze mi sie tylko wydaje???

ocenił(a) serial na 10
rozyczka015

no podobny jest do Jana, bo tylko takich musza znaleźć . inaczej film był by lipny ;/

ocenił(a) serial na 9
olek308

Tom przy Janie jest nikim. Tak fantastycznie grał w tym serialu Oliver Christian, że... teraz to już z tym Tomem nie chce mi się oglądać serialu. Przecież partnerzy Jan i Semir to świetnie dobrana współpraca. Było wiele śmiesznych sytuacji, rozmów,że boki zrywać... A tu co?? Powrót Toma?? To mi się w głowie nie mieści... A właśnie... ktoś na forum pisał, że Oliver odszedł bo powrócił Tom... No ale oglądałam ten odcinek i Semir po niewyjaśnionym odejściu Olivera musiał POSZUKAĆ NOWEGO PARTNERA!!!! Oliver przecież z tego względu nie odzszedł z policji. Coś się musiało wydarzyć... a ja jeszcze nie wiem co... Bo dopiero po ODEJŚCIU OLIVERA Semir zwrócił się do Toma o parterstwo!!! Może ktoś coś w tej sprawie wie??? Jeśli tak to niech nam wszystkim wyjaśni...
Pozdrawiam :) I zapraszam do mnie :)
Jagaa :)

ocenił(a) serial na 10
Edviga

no święta racja. Tom przy Janie to nikt. Mi też szczerze mówiąc nie chce sie juz oglądać ale trudno, trzeba sie przyzwyczaić. Mimo tego film nadal jest spox :D

Edviga

mi sie wydaje ze jan odszedł tak niespodziewanie, bo mu sie po prostu kontrakt skończył, a gdzies ktos pisał ze to juz nowa seria leci, a jak mu juz nie płacili to chyba wiadomo ze za darmo nei bedzie grał, a zreszta na tej strony ---) http://www.imdb.com/name/nm0646792/ [www.imdb.com/name/nm064...] a wydaje mi sie ze ten portal jest dobry, bo to jest takie amerykanskie albo angielskie filmweb, pisze ze chris grał w latach 2003-2004, a przeciez w tym pierwszym odcinku semir wspominiał z tomem jak bylo keidys, ze costam robili akcje odrazu na trzya nie na raz-dwa-trzy, wiec moze przed nadejsciem jana tom niespodziewnaie opuscil cobre bo np. został ranny u miusial sie wyleczyć kurde chyba za duzo sie naogladalam kryminalnych seriali i filmów
no ale nie wiem moze nie mam racji ale na pewno mi sie wydaje ze gdzies pisalo ze reine steinke musial opuscic cobre i miejsce jego zajal tom, poszukam jeszcze, pozd

ocenił(a) serial na 10
rozyczka015

tom zrezygnował z pracy bo jakaś dziewczyna zginęła przez niego czy jakoś tak

ocenił(a) serial na 9
olek308

Proponuję portal forum poświęcony serialowi i tematowi, o którym teraz dyskutujemy. Cieszę się, że ktoś się interesuje tą zagadkową sprawą :)
Pozdrawiam :)
Jagaa:)
http://afc11.forall.pl/forum/viewtopic.php?t=30 [afc11.forall.pl/forum/v...]