PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8615
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

będzie tez nowa szefowa komisariatu, pozbyli sie starej Engelhart.

Podobno od marca ma byc tez emisja na TVN7, kolejny sezon, ale nie najnowszy.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Zgadza się, na RTLu puszczają już najnowszą serię Cobry 11 i to z dużymi zmianami.Największą z nich jest nowy partner Semira. Chris, z którym serie u nas w Polsce nie zostały jeszcze w całości wyświetlone ginie w strzelaninie.Ale zwiastuny nowych odcinków robią piorunujące wrażenie! Oj będzie się działo!!! :D

ocenił(a) serial na 7
anna7hp

Ja mam nadzieję że TVN zdecyduje się na emisję Cobry 11 w te wakacje tak jak to miało miejsce rok temu :D parę odcinków mnie minęło a bardzo ciężko odnaleźć jakiś odcinek po polsku :D

anna7hp

pechowy ten Semir, że już 3 partner zginie Mark,Tom,Chris :)

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

nie zapominajmy o Andre który też zginął

ocenił(a) serial na 10
yoyogi5

mark czyli andre:))))))))

ocenił(a) serial na 10
mihle

Zaraz zaraz. Nowe odcinki czyli nakręcone (i wciąż kręcone)w tym roku, czy nowe odcinki które jeszcze nie były emitowane a już są dawno nagrane? A wiadomo czy TVN będzie emitować Semira i spółkę?

ocenił(a) serial na 7
zazul12345

Jak TVN zdecyduje się emitować (mam nadzieję że w wakacje w lipcu :D) to pewnie wyemitują 21 sezon. Bo w tamte wakacje dawali 20 sezon, a 21 sezon był już emitowany na TVN 7.A jak nie będą chcieli emitować to napisze się jakąś petycję do TVN-u :D

Hans_Kloss

Na RTL nadal są emitowane odcinki co czwartek o 20.15, ale to są juz powtorki, od odcinka ,,Vertrauenssache'', odcinki z Tomem Kranichem