Fani Cobry napewno widzieli odcinek w ktorym jakis chlopak spiewal piosenke... ( słowa refrenu lecialy mniej wiecej tak: cam mit mia...) Może wie ktoś jaki jest tytul tej piosenki lub kto ja spiewa naprawde i czy byla by mozliwosc sciagniecia jej przez bearshare?? Odpowiedzi prosze przysylac na adres daruska_167@vp.pl Z GÓRY DZIEKUJE I POZDRAWIAM :*:*:*
Jak już coś to nie "Kamme MiRMit" TYLKO "Komm mit mir" :)
Ma się niemiecki we krwi :)
Bitte:)
Jagaa:)
ahh Jagaa dzieki bardzo... wŁaśnie ściągam :PP Jestescie eXtra dzieki wielkie wkoncu znalazlam dzieki wam :*:*:*:* narQa:))
Witajcie! Jestem nowa i jeszcze nie bardzo wiem o co chodzi. Ta piosenka też mi się bardzo podoba. Czy ktoś może mi ją podesłać na maila anka-911@wp.pl. Bardzo proszę i z góry dziekuję.
heh "komm mit mir"kool savas w orginale to wykonuje, a tytul odcina to Rock'n Roll,jak macie jeszcze jakies pytania to pisac na gg 5951124 pozdro dla fanow:):):)
Hey sama szukam tej piosenki Komm mit mir i tam było że chodz ze mna a pokaże ci jak latać bez skrzydel jakby ktos znal wykonawce i czy mozna sciagnac z emule to piszcie na nena17@o2.pl bitte :-)
A to dzieki za tytół a wiecie może kto to śpiewa?? bo wyszukało mi w h*j tych tytółów i teraz niewiem co mam ścignąć a każdego po kolei mi sie nie chce;)) PISAĆ buŹka dLa WaS |:*:*:*|
no ja troche za bardzo po angielsku pojechalam :P sorki :D wlasnie a ktoz to spiewa ? :P
daruska_167@... wielka prośba ... podaj strone z której to ściągasz...
Bardzo prosze... to jest mój numer Tlena 7984555 a to mail natalia1804@tlen.pl
Z góry dziekuje.
ma ktoś może tą piosenkę?? wszedzie szukalam i nie zanalazlam ;( podeslijcie mi prosze na maila: aolusia@gmail.com
No właśnie... Ogłoście ten tytuł tu na forum :) Ja też poszukuje tej piosenki :)
Kurczę ... to niestety nie ta piosenka, która znajduje się wyżej (to jest jakiś hip-hop). Ale jesli ktos wie to proszę o podanie artysty... :)
Z góry dzięki:)
Jagaa:)
NO WŁAŚNIE JA JUZ OD ROKU CZEKAM NA JAKIEŚ INFO ODNOSNIE WYKONAWCY... POMOŻCIE!!!!!
Utwór wykonuje Kerim König
Powodzenia w szukaniu, jak znajdziecie - dajcie znać (mi się nie udało :-( )
Pozdrawiam,
Lúkx
Tak... zgadza się... utwór wykonuje Kerim König... tytuł: "Komm mit mir" ale niestety nie udało mi się znaleźć tej piosenki...
Szukamy dalej....
POZDRAWIAM!
Jagaa
Może kogoś interesuje wersja angielska tej piosenki, to podaje linka.
http://dachstuhlproduktionen.de/popmusi … h%20me.mp3