PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680636}
2,7 708  ocen
2,7 10 1 708
Kocham. Enter
powrót do forum serialu Kocham. Enter

Dno i Wodorosty....

użytkownik usunięty

Ale dziadostwo .... tvn spada na psy

ocenił(a) serial na 1

Popieram cb poniekąd ale uważam , że nie powinno się przekreślać wszystkich produkcji TVN tym bardziej lepiej oglądać coś zbyt pięknego niż złość ,smutek no i że ludziom jest źle na świecie nie prawda ? Przecież siadając do kompa czy Tv powinniśmy się zrelaksować :D

ocenił(a) serial na 1
mari321

To weź ku*wa podaj jeden dobry program,który leci na tvn.Ja mam tylko jeden:Mam talent.

ocenił(a) serial na 1
dominik9051

haha czyli sam sobie podałeś jeden przykład ... zresztą może i mogli by mieć więcej dobrych produkcji ale ja przynajmniej uważam że mają markę .. chyba wszyscy Polacy znają ten kanał po za tym czy musimy ciągle na coś narzekać ? :P

już spadł, kilka lat temu.

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?