PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 33 tys. ocen
7,8 10 1 33400
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

zaczyna mnie już trochę irytować..myślę że przesadza z tą swoją ''niechęcią'' do rodziców...a szczególnie do mamy...to juz drażni...

_Jacinda_

Tak, mogliby skonczyc to monotonne powtarzanie przez Lorelai 'ale to babcia!' itp

ocenił(a) serial na 10
luka123

tylko ze ta matka jest straszna, dla mnie jej niechcec jest calkowicie zrozumiala

_Jacinda_

przepraszam, ale :
a) matka sie wcale nie zmienila i dalej jest dla niej wredna
b) tego co zrobilma jej 20 lat wczesniej ot tak sie nie da zapomniec
c) i tak stopniowo zaczynaja byc wobec siebie lagodniejsze, np. jak Lorelai pomagala jej z randką itp.
poza tym mysle, ze ta niechec jest juz troche z zasady i gdyby nagle zaczely byc dla siebie super mile to by nie mialo najmniejszego sensu.
W koncu kochaja sie bardzo, a ta wzajemna niechec, czy cos ma swoj urok.

ocenił(a) serial na 9
norting_

No i jeszcze jedna sprawa... ludzie się tak nagle nie zmieniają. Jeśli mamusia była jaka była, tyle lat, to już taka zostanie.

I sprawa najważniejsza - gdyby nagle coś się w tej materii zmieniło, nagle x osób zaczęłoby wypisywać, że to absurd itd. Jak z "M jak miłość", jedna wielka krytka postaci, które były złe, a zrobiły się cacy...

Nie można mieć wszystkiego. :)

ocenił(a) serial na 10
_Jacinda_

Po dzisiejszym odcinku moja niechec do tej koszmarnej baby jeszcze sie poglebila, scenarzysci sie popisujac kreslac obraz dziadkow Rory.