Ja po prostu nie mogłam się doczekać nowej serii. No i wreszcie jest. Jupii!!! Nowe odcinki są jak zwykle świetne. Uwielbiam te poczucie humoru[zresztą bardzo podobne do mojego, pewnie dlatego tak lubię ten serial :-)]. Już nie mogę doczekać się następnych. Żyję tylko od soboty do soboty.
Też czekałam na nową serie, tylko, że w przerwie wspomagałam się czytając opisy nadchodzących odcinków na różnych stronach WWW :-)
Teraz, kiedy wiem co się będzie dziać, tym chętniej oglądam nowe odcinki.
A ja jestem rozczarowana ... Ale nic to, poczekam jeszcze, może się rozkręci ... Oglądałam ostatni odcinek, to chyba był już drugi z nowej serii i byłam w szoku ... Pierwsze co doprowadziło mnie do pacji, to to, że głos nie leciał równo z obrazem. Nienawidzę takich efektów specjalnych ... A poza tym jakieś dziwne dialogi wszyscy prowadzili ... Paris pokręcona ;)))) Nowa bohaterka to już cudak jakich mało. ;))) W ogóle dziwny klimat ...
Liczę na poprawę ... ;)
Paris to tak specjalnie :-)
Mi się wydaje, że klimaty są właśnie takie jakie były :-))))))
A co dialogów i obrazu, to chyba wina stacji, albo przekaźnika, bo u mnie było ok.
Pzdrw
Ja wiem, że Paris specjalnie, ale trochę przesadzili z tym duchowym przewodnikiem chyba. ;)))) Choć wczoraj już wróciła do swojego normalnego "ja". ;)
Chyba faktycznie wina przekaźnika albo kablówy, bo wczoraj było już ok z obrazem i dźwiękiem.
No i bohaterowie się rozkręcają ...
A rozmowa Lorelay i Rory przez tel. odnośnie babci była na medal! ;)
To fakt, że dzisiaj wróciła do dawnej siebie. Ale te odcinki są jednka inne od pozostałych serii. W końcu przez trzy serie wszystko, a przynajmniej większość działa się w Satrs Hollow, a teraz...... nie wiem..... jest jakoś inaczej.
Fakt, że przecież bohaterki dojrzewają więc i serial musi dojrzewać. Chyba musimy poczekać aż się rozkręci.
Tylko szkoda, że tak słba rozwije się sytuacja Luka i Lorelai, zwłaszcza teraz po jego ślubie :/
nie ma lepszego serialu! po prostu uwielbiam go oglądać! wg mnie najlepsza jest Lorelai - jej osobowość, charakter, charyzma, poczucie humoru i podejście do świata sprawiają że ta postać jest rewelacyjna! czekałam na nową serię i jestem w pełni usatysfakcjonowana - pierwsze odcinki spełniły moje oczekiwania w 100% a sądząc po rozwijajacych się wątkach - może być jeszcze lepiej! to jest dopiero 4 seria ... czeka 5 .... no i zamierzaja kręcić (bądź już kręcą) dwie następne! tak więc ..... BYLE DO SOBOTY!
Moi drodzy, oznajmiam wszem i wobec, że wczoraj wieczorem wyemitowano w Stanach pierwszy odcinek piątej serii.
Możecie być spokojni, serial się rozkręci. Nawet byście sie nie spodziewali, jaki bałagan was czeka na koniec tej serii...
Miłego oglądania!
Tylko, że trzeba będzie poczekać cały sezon zanim z Luke'em i Lorelai coś się rozkręci. A cały sezon oznacza rok, bo seozn się skończy pewnie jakoś w marcu i znowu będa powtórki aż do września :/