Jak mówi tytuł piszcie tu jaka jest waszaulubina postać w serialu. Może to być obecna albo która już odeszła:)
Moja ulubioną postacią jest Jess był moim zdaniem najfajniejszy, bardzo zmienił rori(na lepsze) szkoda żże już go nie ma w serialu, ale bardzo lubie tez mame rori, sama bym chciała mieć taką mame(nie żebym narzekała na swoją), ona jest dla swojej córki przede wszystkim przyjaciólką:)
Piszcie
heh.. moim ulubioną postacią jest Logan... XD Jess tez jest spoksikXD ale bardziej mi sie Logan podoba... chociaż.... mogłabym sie kłócić i o niego i o Logana XD ^_________^
Moja ulubiona postać to bez wątpienia Jess!!! Ale mam jeszcze pytanie do tych, którzy oglądają już sezon 6... Czy Milo wystapi jeszcze w 6 serii??? Wiem tylko o tym odcinku, kiedy dojdzie do konfrontacji między Loganem a Jessem, ale nic więcej... Jak ktoś coś wie, to niech się odezwie! Błagam!
Ja nie znoszę Logana, bo jest nadętym dupkiem. On widzi tylko czubek własnego bogatego nosa, ciągle przy tym raniąc Rori. Dziewczyna zasługuje na kogoś 100 razy lepszego.
jess oczywiscie :) jacksona tez lubie - sympatyczna postac. a jess pojawi sie w odcinku 6x18 o ile sie nie myle :)
Lorelai! :)
Sookie tez jest nieziemska!
I wszystkie te postacie, ktore maja poczucie humoru podobne do mojego :)
Aha, no i oczywiści Kirk!! Debeściak!
Logan jest beznadziejny, zwłaszcza w serii 6 i szczerze mówiąc Rory też stała się nieciekawą postacią odkąd poszła na studia. Ja lubię Jessa, Lorelai, Luka i Kirka, a moje ulubione serie to 1, 2 i 3! Pozdrawiam wszystkich fanów Gilmore Girls:)
zgadzam się Rory stała się nieciekawa odkąd poszła na studia i mnie denerwuje. ja serial oglądałam dla Jessa, a ulubioną postacią jest Kirk-jest świetny:)
no ja tak samo uwazam że rory gdy poszła na studia jest nudna:/
najbardziej ja lubiłam ja była z jessem, po prostu on jest cudowny, zmienił ją nie była juz taka dziecinna... bardzo pasowali do siebie...szkoda ze nie sa juz razem
kurde i oczywiście Kirk jest zarąbisty te jego teksty i zachowanie mnie rozwalają:-)nawet gdy mam podły humorek na sam jego widok mi powraca uśmiech na twarzy:)
Logan, Lori, Logan, Lori, Logan, Lori, Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan, Lori,Logan,
Lorelai is the best! fajna z niej babka i wogóle. chciałabym mieć taką matke, chociaż moja jest jeszcze bardziej zwariowana od niej :)))
zdecydowanie najbardziej sobie cenie Lorelai, ma zarąbiste poczucie humoru :)). Co do Rory to się z wami zgadzam bo naprawdę odkąd poszła na te studia jest jakaś taka lamusiarska...
Madelaine, Lane & m.Kim, Logan and our girls!
a tak btw.wywalczmy 8 serię!!!!!!!
głosujcie proszę na:
http://www1.teavee.com/gilmoregirls/ [www1.teavee.com/gilmore...]
dziewczyny potrzebują naszego wsparcia, głos można oddawać co 5 min, więc obalmy "24" zajmujące 1 miejsce!!!!!!
Najlepsza jest Lorelai, Lorelai, Lorelai, Lorelai, Lorelai!! I moze Luke.
Pozdrawiam