PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 33 tys. ocen
7,8 10 1 33400
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

Hej! Czy wiecie coś na temat udziału Jessa w 5. serii? Wystapi tam czy też nie? Niektórzy "huzia" na Jessa gdyż uważają że jest wredny ale tak naprawdę jest czułą i romantyczną osobą tylko boi się odrzucenia i dlatego jest taki "najeżony" . Odpiszcie mi,proszę

użytkownik usunięty
Lucynica

w piatej serii nie bedzie jessa. za to pojawia sie 2 meskie postacie -Marty i Loghan. podejrzewam ze tu tez bedzie konflikt wyboru. marty spkojny kolega ze stiudiow a Loghan bogaty wesolek - tez ze studiow. bedzie tez troche Deana, ktory rozejdzie sie z Lindsey poniewaz zdradzi ja z Rory... jakby co to pytaj o nastepna serie. - jestem na poziomie 510
ania
lewania@o2.pl

użytkownik usunięty

Szkoda, że nie będzie już Jessa...Bez niego ten serial będzie nudny!

ocenił(a) serial na 9

a gdzie oglądasz nowe odcinki ? czy jakoś w tv, czy może poprzez programy p2p pobierasz nową serie? ;)
pozdrawiam

Red_enigma

Witam! nowe odcinki (5 serie) mozecie znalezc, miedzy innymi tu: http://s4.isohunt.com/torrents.php?ihq=gilmore%20girls&ts [s4.isohunt.com/torrents ...]
szczerze mowiac nowe odcinki sa najzabawniejsze ale mam wrazenie, ze, im dluzej kreca tym mniej mamy doczynienia z glownymi bohaterkami:( sprawdzcie i piszcie co o tym sadzicie?

ocenił(a) serial na 10
patton

A kiedy będą nowe odcinki w telewizji??
... we wrześniu? Tak jak 4 seria?

użytkownik usunięty
MiladyM

szkoda Jeesa nie będzie mogli by go jeszcze wkręcic w 5 serję
PA

użytkownik usunięty

Jess nie wystąpi, bo Milo chciał żeby uśmiercili jego charakter, a na to nie zgodziła się reżyserka serialu i Milo nie zagra:(...Ja też żałuję!