PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 33 tys. ocen
7,8 10 1 33400
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

Jess (Milo Ventimiglia) moim zdaniem jest najprzystojniejszym i najfajniejszym facetem na świecie!!! A film Kochane Kłopoty to najlepszy serial jaki oglądałam!!! Moge pare razy oglądac powtórke i za każdym razem się nie nudze!!! I zawsze jak go oglądam to poprawia mi sie humor, szczególnie w scenach Jess'a z Rory!! Wczesniej go nie oglądałam, ale od kiedy zaczełam to zawsze oglądam odcinek o 19.10 i na drugi dzien powtórke!!! Wprost nie mozna nie lubic tego serialu!!! Kocham go!!! A przy okazja graja w nim SUPER aktorzy a szczególnie aktor grający Jess'a i aktorka- Rory!!!
Pozdrawiam wszystkich fanów!!! Mój numer gg- 6770839!!

użytkownik usunięty
justys_3

Fajnie ja tez lubie Jessa on jest cudowny . A co do rory no cuz nic do niej nie mam ale ja bym lepiej zagrała jej postać .
nika

justys_3

nie badź aż tak zachwycona Jess'em. ja też go bardzo lubie ale oglądam ten serial już trzeci raz i wierz mi że w dalszych odcinkach wcale nie bedzie taki cudowny dla Rory! nie nadaje sie na faceta ale raczej na kumpla.

użytkownik usunięty
szechina

Eeee tam taki straszny chyba niebędzie jak piszesz ,przynajmniej mam taką nadzieje.
NIKA

użytkownik usunięty

nie wiem co on takiego ma ale zauroczyl mnie chyba tym jak gra Jessa
no i oczywiscie tym ze jest taki przystojny poprostu cud miod.

użytkownik usunięty
justys_3

Przystojny to on jest i ma cos w sobie, ale jego postac przypomina mi mojego bylego..szczegolnie w odcinku gdy Rory czekala na jego telefon az w koncu poszla na mecz hokeja. Mowila wtedy o tym ze nie bedzie taka dziewczyna ktora czekajac na faceta z nudow bedzie czyscila klawiature. Moja klawiatura jest czysciutka a faceta juz nie ma :P
Nefre