PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 34 tys. ocen
7,8 10 1 33847
8,0 3 krytyków
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

Kogo najbardziej lubicie nawet nie jako aktora ale jaka osobe,która gra?
Moje typy-Lorelai,Lucke i chłopak Lane(nie wiem,czy dobrze napisałam,tej przyjaciółki Rori:))
wpisujcie!!

ocenił(a) serial na 10
otd

najbardziej lubie Jessa ogladam ten serial juz dluzszy czas i jesczze jak Rory chodzila z Davem to kibicowalam Jessowi by ja zdobyl :)) ale tez fajny jest Luke , Rory i Lorelai a najbardziej smieszna mnie Kirk i Paris

użytkownik usunięty
otd

Oczywiscie Jess spoko z niego ziom moze byc tez Rory ale dla mnie i dla moich przyjaciół jest to Jess jest na luzie i czasami wykreca niezłe numery .

ocenił(a) serial na 10
otd

tak naprawde to wszyscy.
Lorelai - za jej humor i optymizm
Rory - za wielka wiedze za to ze jest taka mila i bardzo piekna tak samo jak Lorelai
Jessa - bo przypomina mnie samego zbuntowany przeciwko wszystkiemu
Luka - za to ze jest taki mily i glupi
Sookie - za to ze nigdy nie dala mi okazji zeby jej nielubic
Paris - za jej oddanie sie kazdej sprawie
babcia Rory - za jej klase
Dean - za to ze naprawde kocha Rory i wie kiedy musi sie wycofac
Christopher - za to ze stal sie odpowiedizlany i za to ze kocha swoja coreczke
Kirk - za to ze jest smieszny robi wszystko byl juz np listonoszem komentatorem sportowym kelnerem sprzedawca w sklepie kosmetykow i koszulek z wlasnym andrukiem :))
Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy uwielbiaja ten serial pa

ocenił(a) serial na 10
morrison71_3

Nie wiem glaczego uwazasz ze Luke jest mily i glupi. Moim zdaniem mily nie jest, a raczej zgryzliwy i cyniczny (przynajmniej za takiego chce byc uwazany), glupi tez nie jest, przynajmniej ja mam takie wrazenie.
Poza tym, obok Lorelai i duetu: Sukie&Jackson, jest moja ulubiona postacia w serialu. Lubie tez Kirka, przypomina mi kobiete pracujaca z Czterdziestolatka:D

ocenił(a) serial na 10
otd

Musze sie z toba zupelnie zgodzic Lorelai i Luke. Tylko oni mnie interesuja!!:):). Moim zdaniem ,niewiem jak ty, Rori jest zbyt nudna w tym serialu. Uwielbiam ogladac ten film tylko dlatego ze chce zobaczyc Lorelai i Luke razem!!!!!!!!!!!! i oczywiscie przygody matki i corki sa cool!!

b_ballAnia86

hehe Ania no to widze,ze sie rozumiemy.Rori moze jest fajna,ale dla mnie obojetna i czasem wkurzajaca(chyba przez to,ze jest taka idealna:P).Dla mnie mogliby istniec tylko-Lorelai, luck, Suki i jej maz..no i moze jeszcze ten Murzynek z hotelu Lorelai(Michel?).He he he oni sa the best,rozwaliło mnie jak Suki i Lorelai gadały o tyłku Lucke`a :)
Rori,Jess,Dean(cały ten miłosny trójkacik)to juz chyba nie dla mnie, nie wiem czy sie starzeje czy cos,ale "starsze"pokolenie jest dla mnie ciekawsze:)
PS.Juz to gdzies pisałam..aale napisze jeszcze raz,moze sie zemna zgodzisz-Lorelai ma super ciuchy ;)

użytkownik usunięty
otd

Milo jast najlepszym aktorem
super koleś z niego i do tego przystojny , a Jessa gra wspaniale .

ocenił(a) serial na 10
b_ballAnia86

stanowczo Luke i Lorelai!!! Nastepnie Michel, Lane, Sookie i Jackson, no i Mrs Kim. Ciekawe czy kiedys pokaza ojca Lane? ;) Czekam z niecierpliwoscia na 5 sezon, bo wreszcie ma sie cos konkretnego dziac w tej kwestii!! ;) Rory nudna? Coz, 'troche' ja ozywia, ale nie powiem by jej to na zdrowie wyszlo ]:-) Co do Jessa i Rory, Milo dostal robote w innym serialu i nie zamierza wracac do GG, przynajmniej na razie. I dziwic mu sie, skoro mial dostac wlasny serial, zreszta spin-off GG, ale to 'zdeczko' nie wypalilo. No i po co ma wracac do Rory skoro prywatnie chodzi z Bledel? Ale co kocham w tym serialu to dialogi, to poczucie humoru, ta mieszanka komedii i dramatu! pozdrawiam

użytkownik usunięty
2of6

milo gra w innym serjalu super ale tytułu nie podałas ......

ocenił(a) serial na 10

Milo zagral w serialu Opposite Sex, ktory mial az 8 odcinkow, a teraz gra w 2giej serii 'American Dreams', jesli mnie Alzheimer nie myli... ;)pozdrawiam
12 dni do 'Say Goodbye To Daisy Miller' :)))))

użytkownik usunięty
otd

A ja najbardziej lubie Tristina. Dlaczego? Dlatego, że wewnątrz naprawdę kocha Rory. Zresztą jest jakiś tajemniczy, pociągający. Zresztą sam aktor-Chad Michael Murray jest niezły.

ocenił(a) serial na 10
otd

Rory - niepodzielnie - jest sliczna, zabawna, inteligentna i ma niesamowity dystans, ktorym rozni sie od Loralai.
Loralai natomiast ma najlepsze poczucie humoru swiata.
Jess - zly chlopak, szalenie pociagajacy. Przypomina mi mojego bylego, przez co podchodze do niego nieco ostrozniej. W innym wypadku najprawdopodobniej wpadalabym w ekstaze na jego widok :-))
Tristan - kocha Rory do szalenstwa

ale na I miejscu jest Kirk: jego pojawienie sie na ekranie to zawsze swiatelko w tunelu :-))

użytkownik usunięty
otd

ja na jbardziej lubie lucka Rory i oczywiscie Jessa.SZCZECIN

użytkownik usunięty
otd

ja uwielbiam Rory i przyjaciółkę Lorelai

użytkownik usunięty

Nie ma co najlepsza jest Rory i Lorelai.Chciałabym zagrać w tym serialu.Jestem z wyglądu podobna do Rory i chciałabym też z charakteru.Stars Hallow jest najlepsze.Dlaczego w Polsce nie ma takich miast???Płock

użytkownik usunięty

Wkurzyłam się na kogoś bo napisał że rory chodziła z dawem,,,nie komentuję a jak coś to chodziła z deanem czyt.(DINEM)

ocenił(a) serial na 10

lorelaj bo jest super, Jess bo jest przystojny, babcię rory bo świetnie gra golę upierdliwej ale kochanej babci

Nuriko

Jessa też lubiłam, bo pociągaja mnie tacy inteligentni buntownicy ;) ale gdybym miała do wyboru jego lub Dave'a (chłopaka Lane) to wybrałabym tego drugiego. On przynajmniej nie wyjechałby bez słowa ;) a poza tym tez gram na gitarze wiec fajnie byłoby miec taki wspolny zespoł jak on i Lane z kumplami.

otd

bez chwili zastanowienia piszę że najbardziej lubie Lorelai ... potem jest Rory ... Luck ..... Jess ..... Dean (od czasu jak zerwała z nim Rory bo przestał być takim cieplutkim pantoflarzem) .... uwielbiam cały serial ... każdy odcinek ... każdą postać ....

ocenił(a) serial na 10
otd

Lorelai za to że jest optymistką uwielbiam ją