Kogo najbardziej lubicie nawet nie jako aktora ale jaka osobe,która gra?
Moje typy-Lorelai,Lucke i chłopak Lane(nie wiem,czy dobrze napisałam,tej przyjaciółki Rori:))
wpisujcie!!
najbardziej lubie Jessa ogladam ten serial juz dluzszy czas i jesczze jak Rory chodzila z Davem to kibicowalam Jessowi by ja zdobyl :)) ale tez fajny jest Luke , Rory i Lorelai a najbardziej smieszna mnie Kirk i Paris
Oczywiscie Jess spoko z niego ziom moze byc tez Rory ale dla mnie i dla moich przyjaciół jest to Jess jest na luzie i czasami wykreca niezłe numery .
tak naprawde to wszyscy.
Lorelai - za jej humor i optymizm
Rory - za wielka wiedze za to ze jest taka mila i bardzo piekna tak samo jak Lorelai
Jessa - bo przypomina mnie samego zbuntowany przeciwko wszystkiemu
Luka - za to ze jest taki mily i glupi
Sookie - za to ze nigdy nie dala mi okazji zeby jej nielubic
Paris - za jej oddanie sie kazdej sprawie
babcia Rory - za jej klase
Dean - za to ze naprawde kocha Rory i wie kiedy musi sie wycofac
Christopher - za to ze stal sie odpowiedizlany i za to ze kocha swoja coreczke
Kirk - za to ze jest smieszny robi wszystko byl juz np listonoszem komentatorem sportowym kelnerem sprzedawca w sklepie kosmetykow i koszulek z wlasnym andrukiem :))
Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy uwielbiaja ten serial pa
Nie wiem glaczego uwazasz ze Luke jest mily i glupi. Moim zdaniem mily nie jest, a raczej zgryzliwy i cyniczny (przynajmniej za takiego chce byc uwazany), glupi tez nie jest, przynajmniej ja mam takie wrazenie.
Poza tym, obok Lorelai i duetu: Sukie&Jackson, jest moja ulubiona postacia w serialu. Lubie tez Kirka, przypomina mi kobiete pracujaca z Czterdziestolatka:D
Musze sie z toba zupelnie zgodzic Lorelai i Luke. Tylko oni mnie interesuja!!:):). Moim zdaniem ,niewiem jak ty, Rori jest zbyt nudna w tym serialu. Uwielbiam ogladac ten film tylko dlatego ze chce zobaczyc Lorelai i Luke razem!!!!!!!!!!!! i oczywiscie przygody matki i corki sa cool!!
hehe Ania no to widze,ze sie rozumiemy.Rori moze jest fajna,ale dla mnie obojetna i czasem wkurzajaca(chyba przez to,ze jest taka idealna:P).Dla mnie mogliby istniec tylko-Lorelai, luck, Suki i jej maz..no i moze jeszcze ten Murzynek z hotelu Lorelai(Michel?).He he he oni sa the best,rozwaliło mnie jak Suki i Lorelai gadały o tyłku Lucke`a :)
Rori,Jess,Dean(cały ten miłosny trójkacik)to juz chyba nie dla mnie, nie wiem czy sie starzeje czy cos,ale "starsze"pokolenie jest dla mnie ciekawsze:)
PS.Juz to gdzies pisałam..aale napisze jeszcze raz,moze sie zemna zgodzisz-Lorelai ma super ciuchy ;)
Milo jast najlepszym aktorem
super koleś z niego i do tego przystojny , a Jessa gra wspaniale .
stanowczo Luke i Lorelai!!! Nastepnie Michel, Lane, Sookie i Jackson, no i Mrs Kim. Ciekawe czy kiedys pokaza ojca Lane? ;) Czekam z niecierpliwoscia na 5 sezon, bo wreszcie ma sie cos konkretnego dziac w tej kwestii!! ;) Rory nudna? Coz, 'troche' ja ozywia, ale nie powiem by jej to na zdrowie wyszlo ]:-) Co do Jessa i Rory, Milo dostal robote w innym serialu i nie zamierza wracac do GG, przynajmniej na razie. I dziwic mu sie, skoro mial dostac wlasny serial, zreszta spin-off GG, ale to 'zdeczko' nie wypalilo. No i po co ma wracac do Rory skoro prywatnie chodzi z Bledel? Ale co kocham w tym serialu to dialogi, to poczucie humoru, ta mieszanka komedii i dramatu! pozdrawiam
Milo zagral w serialu Opposite Sex, ktory mial az 8 odcinkow, a teraz gra w 2giej serii 'American Dreams', jesli mnie Alzheimer nie myli... ;)pozdrawiam
12 dni do 'Say Goodbye To Daisy Miller' :)))))
A ja najbardziej lubie Tristina. Dlaczego? Dlatego, że wewnątrz naprawdę kocha Rory. Zresztą jest jakiś tajemniczy, pociągający. Zresztą sam aktor-Chad Michael Murray jest niezły.
Rory - niepodzielnie - jest sliczna, zabawna, inteligentna i ma niesamowity dystans, ktorym rozni sie od Loralai.
Loralai natomiast ma najlepsze poczucie humoru swiata.
Jess - zly chlopak, szalenie pociagajacy. Przypomina mi mojego bylego, przez co podchodze do niego nieco ostrozniej. W innym wypadku najprawdopodobniej wpadalabym w ekstaze na jego widok :-))
Tristan - kocha Rory do szalenstwa
ale na I miejscu jest Kirk: jego pojawienie sie na ekranie to zawsze swiatelko w tunelu :-))
Nie ma co najlepsza jest Rory i Lorelai.Chciałabym zagrać w tym serialu.Jestem z wyglądu podobna do Rory i chciałabym też z charakteru.Stars Hallow jest najlepsze.Dlaczego w Polsce nie ma takich miast???Płock
Wkurzyłam się na kogoś bo napisał że rory chodziła z dawem,,,nie komentuję a jak coś to chodziła z deanem czyt.(DINEM)
lorelaj bo jest super, Jess bo jest przystojny, babcię rory bo świetnie gra golę upierdliwej ale kochanej babci
Jessa też lubiłam, bo pociągaja mnie tacy inteligentni buntownicy ;) ale gdybym miała do wyboru jego lub Dave'a (chłopaka Lane) to wybrałabym tego drugiego. On przynajmniej nie wyjechałby bez słowa ;) a poza tym tez gram na gitarze wiec fajnie byłoby miec taki wspolny zespoł jak on i Lane z kumplami.
bez chwili zastanowienia piszę że najbardziej lubie Lorelai ... potem jest Rory ... Luck ..... Jess ..... Dean (od czasu jak zerwała z nim Rory bo przestał być takim cieplutkim pantoflarzem) .... uwielbiam cały serial ... każdy odcinek ... każdą postać ....