PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 34 tys. ocen
7,8 10 1 33854
8,0 3 krytyków
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

Nowa obsada ????

ocenił(a) serial na 9

Czy zauważyliście powyżej w obsadzie pojawiły się nowe osoby. jest dwóch "chłopców" co grają Jessa i Deana gościnnie. Czy to są nowe postacie o taklich samych imionach, czy po prostu zmienili aktorów, bo postaci już nie będzie ??????

Brandon Routh: Jess (gościnnie)
Nathan Wetherington: Dean (gościnnie) (2003)

O co chodzi ????

ocenił(a) serial na 10
Red_enigma

Jeśli chodzi o Jessa to nie jest to Jess Mariano tylko chłopak poznany przez Rory w 1. serii. Ufff... mnie tez ulzyło. Ten serial bez Jessa Mariano to juz nie to samo. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
Lucynica

a niestety Jess Mariano już nie wróci. Mogło być z tego coś fajnego, ale cóż - Milo ma własne życie i z tego co słyszałam własny serial.
Ja tylko nie mogę się doczekać (a będę jeszcze dłuuuuuuuugo czekać) pewnej akcji z Rory (ale nie, nie - bez Jessa), ale myśle, że wszystkich ona zszokuje :P (i to nie będzie ciąża :))
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Red_enigma

Chyba wiem o co Ci chodzi ;). Troche sobie poczytałam. A moze w 6. wróci? Jesteś pewna,że juz wcale?????

ocenił(a) serial na 9
Lucynica

Nie jestem pewna na 100%, że nie wróci. W prywatnym życiu od 1,5 roku spotyka się z Alexis Bledel (Rory), więc jeszcze randkowanie w filmie.....???
Ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo co scenarzyści wymyśla :P
Ale 4 sezon będzie niezły pod koniec - oh, jeszcze tylko troszke :D
Mówisz o 6 sezonie - a będzie taki ?????? Ja myslalam, ze na 5 koniec..... ale wcale się nie obrażę jak będa dalej kręcić, byle by polska telewizja kupiła :)

użytkownik usunięty
Red_enigma

W jakims wywiadzie w necie przeczytalam, ze nie wroci. Mowi to sam MV, a dziennikarka potiwrdza, ze MV nie chce juz grac w GG.

Pozatym pod koniec 5-tej serii ma ktos umrzec: ktos, kto nie wystepowal w 5-tej serii, a mial bliskie kontakty z Rory i Lorerai (napisali, ze nikt z P-stwa Glimore ani tez Mia); ponoc bedzie to smierc tragiczna. Nie wiem, czy niechca usmiercic Jess'a. Szkoda - odcinki z nim to naprawde jedne z najfajniejszych kawalkow filmu.

Pozdr.

Czarovnica

ocenił(a) serial na 10

buuuuuuuuu. szkoda, że go nie będzie. Ale chyba wszystkie się zgodzimy, że jest super gościu i , że ten jesgo tekst "kocham Cię " był rozbrajający i to nie tylko dla Rory.....:)))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
Nuriko

No, ale co po takim tekscie. Facet odjechał w siną dal i co po tym, że powiedział, że ją kocha.
To prawda odcinki z nim były zabawne, ale ja na razie nie odczuwam jego braku. Jakoś zgrabnie zapełnili lukę po nim. Nie mówie konkretnie o innym facecie, ale o sytuacjach :)
Co do jego uśmiercenia to hm.... ciekawe ciekawe.........