PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 33 tys. ocen
7,8 10 1 33400
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

Zanim go obejrzałam wiele się o nim na słuchałam, a ponieważ nie jestem osobą, która wydaje sondy na coś czego nie zna postanowiłam zobaczyć i...teraz wim, że jest jeden z moich ulubionych seriali! Chyba nigdzie indziej nie będziemy mogli oglądać zwariowanych przygód matki i córki tak głęboko ze sobą zżytych, połączonych nie tylko więzami rodzinnymi ale najprawdziwszą przyjaźnią...Naprawdę zachęcam do zobaczenia.

ocenił(a) serial na 10
MaryKate

to prawda Kochane klopoty to wspanialy serial pelen ciepla i optymizmu choc bywaja czasem drmatatyczne chwile jak np pozar hotelu Lorelai czy bojka (czekalem na nia od kilku odcinkow) Jessa i tego pedalka Deana. A tak po za tym milo spotkac jest kogos kto lubi tez ten serial

użytkownik usunięty
morrison71_3

jezeli chodzi o bójke którą dean zaczoł to mnie zdziwiło ze na następny dzień rory nie maiała pretensji do deana jak by nigdy nic rozmawiała sobie z nim po pogzebie a kiedy Jessa zatakował ptak to niedawała mu spokoju i ciągle się czepiała jessa ze pobił się z tym dupkiem ja juz wogule jej nie czaje

ocenił(a) serial na 10

to prawda rory czasem zachowuje sie nieprzewidywalnie i dziwnie jak kazdy czlowiek ale bardziej zaskakujace bylo dla mnei zachowanie jessa w ostatnich odcinkach jak przyjechal ojciec - nic o nim niepowiedzial rory , luke go wyrzucil - tez nic oo tym niewiedizala , przestal sie do niej prawie odzywac , bo bojce odszedl sobei tak jakby nigdy nic a ona tam sama zostala ale najbardziej zaskakujace bylojego zachowanie w ostatnim odcinku (niestety) keidy zaczal wydzwaniac do rory i wogole nic sie nieodzywal nawet kiedy ona sie zorientowala ze to on i zaczela swoim slodkim glosem mowic ze kochala go kiedys itp a on nic . ale coz fajny jest jednak chlopak i mam nadzieje ze stacja tvn siedem pusci kolejne odcinki