nie nie nie! Mam nadzieję, że wszystko bedzie ok, Lane jest jedną z moich ulubionych osób w Stars Hollow!!
ale co nie nie nie?? chodzi o 10 odcinek 6 serii?? ze sie poklocili?? :)
napewno bedzie dobrze! zack jest zazdrosny i tyle!
Poza tym musi byc dobrze, bo jedna z moich ulubionych osob w GG jest Zack/Zach... :D
Jestem dobrej myśli :) Też ich bardzo lubię - zwłaszcza tekst Lane, że pozwala Zackowi mówić kolegom, że "to" robią ;) Są fantastyczni, nie mogą tego zepsuć...
no nie wiem czy bedzie tak dobrze miedzy lane i zachiem... wyczytalam ze lane pozna jakiegos 30letniego koreanczyka wiec sprawy moga sie skomplikowac
ja przeczytalam, ze zamieszka z mama i bedzie pracowac w sklepie z antykami i Zack bedzie zazdrosny o to, ze Lane spedza za duzo czasu z jakims 30 letnim.. ale to nie znaczy, ze bedzie sie z nim spotykac! Z 30 letnim?? blee..
napisalam ze pozna wiec nic nie sugeruje. ale osobiscie mysle ze jednak zrobia jakis watek w tym kierunku. mozliwe tez ze pani lane bedzie akceptowac ten zwiazek... czy to wogole mozliwe :) ? a poza tym to tylko 9 lat roznicy. poczekamy zobaczymy
racja.. nie napisalas :)
Ale mi sie ten watek i tak nie podoba.. juz bym wolala zeby wrocil Dave i Lane musiala wybierac - byloby fajnie! - ale tylko jakby wybrala Zacka.. tra la!
Zach jest super, chyba że wróciłby Dave...ale na to raczej nie ma szans.
a ten 30 latek?? To chyba oznacza, że Lane i Zach się rozstaną... SZKODA!!
A co z zespołem, w takim razie??
A to co Zack powiedzial po koncercie, nie mialo znaczyc, ze sie rozstaja?? takie moje zdanie przynajmniej.. Bosze! To straszne! Wlasnie to sobie uswiadomilam! ;( oh... Ale napewno wroca do siebie.. przeciez Zack szaleje za Lane..