PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 33 tys. ocen
7,8 10 1 33400
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

pomału zaczyna mnie drażnić, żę coraz częściej w emisji serialu są długie przerwy. Najpierw na Boże Narodzenie, później w stycznu czy lutym, a teraz znowu musimy czekać aż do kwietnia na kolejny odcinek. To jakieś chore!!!

ocenił(a) serial na 9
Medea_2

acha no i w 6.18 znowu pojawi się Jess :) Luke odwiedzi go w Filadelfii :) Szkoda tylko, że to dopiero w kwietniu... :/

ocenił(a) serial na 9
Medea_2

tzn. w 6.17 ma się pojawić Jess, już mi się pomieszały odcinki. Chociaż to bez różnicy, bo i tak będzie wyemitowany dopiero w kwietniu...:/

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

Też już nie mogę doczekać się kwietnia! Ale to ten odcinek z Jessem to jest jednak chyba 6.18... Podobno Rory również ma odwiedzić Jessa w Filadelfii:) Nie miałambym nic przciwko żeby byli znowu razem tymbardziej że on się znacznie zmienił, wydoroślał, no i napisał książkę...

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

Też już nie mogę doczekać się kwietnia! Ale to ten odcinek z Jessem to jest jednak chyba 6.18... Podobno Rory również ma odwiedzić Jessa w Filadelfii:) Nie miałambym nic przciwko żeby byli znowu razem tymbardziej że on się znacznie zmienił, wydoroślał, no i napisał książkę...

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

mnie też strasznie denerwuje, że gilmore girls tak nieregularnie są puszczane!! a jess faktycznie bedzie w 6x18 :D już się nie mogę doczekać tego odcinka, dokładnie to 11 kwietnia ma być wyemitowany :D a z roryto on raczej i nie bedzie, bo milo gra w serialu "The Bedford Diaries" tez na WB i nie ma za bardzo czasu na granie w GG! szkoda :(

ocenił(a) serial na 8
Martita_4

Ej, przyglądnijcie się wstecz.
Ten serial z a w s z e był puszczany nieregularnie, zresztą tak jak większość seriali w publicznych stacjach.

ocenił(a) serial na 10
caluch_2

eee, troche nie lapie. Na jakim kanale ogladacie 6 serie?? Na tvn7 niedawno skonczyla sie 5 seria.

ocenił(a) serial na 10
lost_15

no ja to ściągam każdy odcinek 6 serii z netu :) a leci na amerykańskiej stacji "The WB" :)