PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 33 tys. ocen
7,8 10 1 33400
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

cudo!!

ocenił(a) serial na 9

serial jest przecudny :). nie mozna oczu oderwac.....mam jedno pytanko: czy Lorolai bedzie z Lukiem?????

missdevil

Nie wiem,ale fajnie by było,bo swietnie do siebie pasuja:)
A Lorelai to moja idolka;)

użytkownik usunięty
otd

moja tez!!!! to najlepszy serial jaki kiedykolwiek ogladalam ....a ogladalam ich sporo :)

użytkownik usunięty
missdevil

Cześć
Oglądam serial od tygodnia i jeszcze nie wiem dokładnie kto jest kto, ale Lorelai(piękne imię) nie można nie zapamiętać. Chciałbym kiedyś spotkać dziewczynę/kobietę do niej podobną, ale takie zdarzają się chyba tylko w serialach, dlatego tak chętnie go oglądam i żałuję, że nie mogłem od początku(może będą jeszcze powtarzać, jakby co to zasypiemy rtl7 listami co wy na to?). Najmocniejszą stroną serialu są jego dialogi szybkie, błyskotliwe, cyniczne, sarkastyczne(to usłyszałem w samym filmie ;) ) po prostu bomba. Zawsze jak się kończy odcinek to jest mi żal, że to już koniec, to chyba najlepiej świadczy o tym jak bardzo mi się podoba, ale i tak serial jest tak pozytywnie naładowany, że w sumie jest mi lepiej. Chyba wyrażam się jasno? ;) Dobra... do nastpnego odcinka.

użytkownik usunięty
missdevil

Z tego co wiem,to Luke poprosi Lorelai o reke,a ta sie zgodzi,z tym,ze jednak bedzie maly problemik,Ot co,Luke ulegnie wypadkowi i bedzie w spiaczce