czytalam gdzies, ze Jess ma sie pojawic na poczatku 6 seria!! czy to prawda sie okaze :) Dean ma zniknac! Christophera tez ma nie byc! tyle tylko zdazylams ie dowiedziec o 6 serii GG :)
Jeśli oglądałaś 5 serię, to wiesz że może byc ślub, na którym Jess jako członek rodziny powinien się zjawić. Christopher, za dużo namieszał i dobrze, że go nie będzie. A Dean? Mam nadzieję, że już nie będą któryś raz odgrzewali tego tematu. Ile razy Rory z nim była? Już chyba 3, według mnie to i tak za dużo! Ale nie wiem nic pewnego, tylko to co myślę napisałam
ogljestem nadal w trakcie oglądania 5 serii, bo jeszcze niemam wszystkich odcinków ściągniętych. jak narazie mam na koncie 18 pełnych odcinków. ale i tak wiem jak się kończy ta seria :) z deanem faktycznie byla juz 3 razy no i chyba starczy?! nigdy nie był moim ulubieńcem. czytałam jeszcze jakieś spoilery i ponoć Luke ma sie zgodzić na propozycje Lorelai, tzn. ma powiedzieć "YES"!! nie jestem oczywiście pewna czy to prawda :P
z tego co czytałam na innych forach to Jess ma byc w jednym odcinku raczej na pewno a moze i zostanie na dłuzej, bo osoba, która przeczytała kiedyś artykuł dotyczacy jego powrotu na stronce www.gilmore-girls.prv.pl, przysłala mi ją. Oto ona:
Wywiad z Alexis (Rory):
You're still dating Milo Ventimiglia, who played Jess on Gilmore Girls. Do you miss having him on the set?
Of course. Milo's character is going to come back this season, actually. It's a really cool story. I don't want to give it away, but he does show up in Rory's life. He has some news for her, and he influences her in a pretty big way.
Jess wraca w 8 odcinku 6 serii, i to jest pewne, na razie tylko na jeden odcinek, ale Amy Sherman-Palladino w jednym z wywiadów powiedziała, że jeżeli 8 odcinek bedzie miał wysoką oglądalnosć, to zrobi wszystko, żeby Jess wrócił jeszzce na chwilę pod koniec sezonu.
Na http://roryandjess.org można obejrzeć zwiastun 8 odc.
obejrzałam zwiasutn 608 i niecierpliwie czekam aż jutro pojawi sie ten odcinek w necie !!!!!!!!!
Nie czaiłam o co chodzi z ta fascynacją Jessem większości dziewczyn na forum, ja go nigdy specjalnie nie lubilam, być może dlatego, że większości odcinków z jego udziałem nie oglądałam. Ale w samym zwiastunie 608 Jess zrobił na mnie ogromne wrażenie!! Widać było, że odmiana Rory jest dla niego szokiem, i to jak powiedział nie jest ona, a przecież on ją znał lepiej niż ktokolwiek inny. I jakoś ja mu uwierzyłam.
Czytałam spojlery, wiem jakt to podziala na Rory.
tu można znależć zapowiedzi do 608, 609 i 610
http://www.tv.com/gilmore-girls/let-me-hear-your-balalaikas-ringing-out/episode/ 532574/summary.html [www.tv.com/gilmore-girl ...]