cudowny !!!!! I nie mogę się doczekać kiedy Rory będzie chodzić z Jessem a rzuci tego Dina . Czy ona tego nie widzi że Jess jest dla niej stworzony!!!!!
co prawda luk wyjdzie za tą prawniczkę , ale dojdą do wnisku, że to było głupe i szybko się rostaną
Lorelai i Luck BEDA RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!! POKAZUJE TO OSTATNI ODCINEK 4 SERII. cZYZ TO NIE WSPANIALE CZEKALAM NA TEN POCALUNEK JUZ DLUUUGO AZ SIE DOCZEKALAM. mOZE BEDA SIE KLOCIC LUB ZRYWAC PRZEZ NASTEPNE SERIE ALE ONI JUZ ZOSTANA RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki wszytskim za odpowiedz :)
No i dobrze, ze beda razem :) Pasuja do siebie jak mało kto :) Wiedziałam, ze tak bedzie, tylko juz mi sie dłuzyło to czekanie ;)
pozdrawiam wszystkich :)
tak zle napewno nie będzie wyglądał , a włosy nie mogą byc przylepione do głowy chyba chodzi ci o zel
Pewnie, że uwierzymy. ;) W moim jest takich paru (albo i parunastu), chcesz jednego? ;)
nie wiem czym wy sie tak podniecacie. to jest zwykly film obyczajowy jak klan (to akurat serial ale nie ogladam obyczajowych filmow i nie mam za bardzo porownania).....HAHAHAAAA...ob nizam wam ocene tego filmu :) to przeciez niemozliwe zeby byl w 100 najlepszych filmach swiata.
Serial jest cudowny, chyba najlepszy jaki emitowała jakakolwie tv od bardzo dawna, mnie samą smieszy to, że tak czekam na 19.00 w sobotę :), zawsze po obejrzeniu humor poprawia mi sie o 180 stopni.
i wierz mi porównanie go do Klanu jest wyjątkowo obraźliwe, zwłaszcza że nie ogladasz jeśli ci wierzyć ani jednego ani drugiego..
Ktoś może wie ile jeszcze serii zaplanowano i czy jest tam miejsce dla Jessa? No bo ten Logan jakos mi do Rory nie pasuje... Nie mówię, że go całkowicie nie lubię, ale z grupki: Tristin, Dean, Logan i Jess... bez zastanowienia wybieram dla niej Jessa. Teraz to ten serial bedzie na prawdę nudny, bo Rory jest przecież "świętą kujonką" i nic tego nie zmieni...hehe no chyba, że nieodpowiedzialny, buntowniczy chłopak o spojrzeniu wywołującym ciarki czyli Jess! Nie można zapomnieć też o jego dowalających tekstach! On jest OKI! Kto sie ze mną zgadza niech tu coś o nim napisze!
Musze to napisać i zepsuć wam zabawe , wiec tak 5 seria to uz ostatnia.
luck kupi dom dla siebie i lorelai i wezmąślób , rory po niezbyt długim chodzeniu z Loganem rzuci go bo jest jednak płytszy niż jej się wydawało a na Ślub Lorelai i Lucka przyjedzie Jess i zacznie znowu kręćić z Rory i już tak zostanie bo jess potajemnie uczy się na Harvardzie już od początku 5 serii dostał sytpendium bo był bystry tak dla wyjaśnienia:')
Sucki urodzi dziecko a lorelai zajdzie w ciąże .
Richard i Emmyli bedą na Ślubie i wkońcu wszystko się uloży bo nowy do Lucka to niezła chata serio:')
Logan w 5 serii bedzie przez "kilka" odcinkow chlopakiem Lory Bardzo zamiesza w jej zyciu.
5 seria to nie ostatnia i to pewne ;D Lorelai bedzie Luckiem :D Przez te 18 odcinkow 5 serii zdazyli juz sie poklocic, a Lory zaliczyla juz dwoch chlopakow (w sensie chodzenia z nimi)
Oj 5 seria jest super :D
% seria jest ostatnia , a wiesz dlaczego choćby dlatego że od roku nie kręcą Gilmorek a nikt nie przerywa od tak sobie kręcenia serialu ;)
A skąd wiesz, że Jess uczy się na Harvardzie? Oglądasz dalsze odcinki czy czytasz jakieś opisy?
Tak oficjalnie ma zakonczyć sie serial. A rory i Logan właśnie chyba się rozstana bo w 19 odcinku pojawia sie poważny problem i tylko pozornie go rozwiązują .
Czy to pewne zakończenie? Chodzi mi o ten dom Lucka, ślub jego i Lorelai, przyjazd Jessa itp. Wszędzie tego szukam nawet po angielsku, ale konkretnych spoilerów nie ma:( Niech ktoś się odezwie! Z góry dzięki!
Gdyby to nie była prawda to bym tego nienapisał .
Lorelai powiedziała rory ze nienawidzi Logana a Dziadkowie niedługo poznaja sie na nim i na jego rodzince zreszta sama rory nie jest już tak na niego napalona:)
A z domem to prawda a z Jessem tym bardziej i przestańcie juz pieprzyć o 6 -8 100 serii bo ich juz niebedzie zdajcie sobie z tego sprawe to juz koniec dobre rzeczy szybko się kończą :(