PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 33 tys. ocen
7,8 10 1 33400
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

cudowny !!!!! I nie mogę się doczekać kiedy Rory będzie chodzić z Jessem a rzuci tego Dina . Czy ona tego nie widzi że Jess jest dla niej stworzony!!!!!

A co z Lorelai??i z Luckiem??wie ktoś??:)

użytkownik usunięty
otd

na pewno się pocałują w ostatnim odcinku 4 serii

użytkownik usunięty

co prawda luk wyjdzie za tą prawniczkę , ale dojdą do wnisku, że to było głupe i szybko się rostaną

ocenił(a) serial na 10
otd

Lorelai i Luck BEDA RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!! POKAZUJE TO OSTATNI ODCINEK 4 SERII. cZYZ TO NIE WSPANIALE CZEKALAM NA TEN POCALUNEK JUZ DLUUUGO AZ SIE DOCZEKALAM. mOZE BEDA SIE KLOCIC LUB ZRYWAC PRZEZ NASTEPNE SERIE ALE ONI JUZ ZOSTANA RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b_ballAnia86

Dzieki wszytskim za odpowiedz :)
No i dobrze, ze beda razem :) Pasuja do siebie jak mało kto :) Wiedziałam, ze tak bedzie, tylko juz mi sie dłuzyło to czekanie ;)
pozdrawiam wszystkich :)

użytkownik usunięty

tak zle napewno nie będzie wyglądał , a włosy nie mogą byc przylepione do głowy chyba chodzi ci o zel

użytkownik usunięty

Wiedziałam od soboty będą nowe odcinki GG SUPERRRRR

użytkownik usunięty
dziewiona

Nie uwierzycie , ale u mnie w mieście jest koeś idenyczny jak Jess !!!!!!!

ocenił(a) serial na 9

Pewnie, że uwierzymy. ;) W moim jest takich paru (albo i parunastu), chcesz jednego? ;)

użytkownik usunięty
dziewiona

nie wiem czym wy sie tak podniecacie. to jest zwykly film obyczajowy jak klan (to akurat serial ale nie ogladam obyczajowych filmow i nie mam za bardzo porownania).....HAHAHAAAA...ob nizam wam ocene tego filmu :) to przeciez niemozliwe zeby byl w 100 najlepszych filmach swiata.

ocenił(a) serial na 10

Serial jest cudowny, chyba najlepszy jaki emitowała jakakolwie tv od bardzo dawna, mnie samą smieszy to, że tak czekam na 19.00 w sobotę :), zawsze po obejrzeniu humor poprawia mi sie o 180 stopni.

ocenił(a) serial na 10

i wierz mi porównanie go do Klanu jest wyjątkowo obraźliwe, zwłaszcza że nie ogladasz jeśli ci wierzyć ani jednego ani drugiego..

użytkownik usunięty
Annash

Ktoś może wie ile jeszcze serii zaplanowano i czy jest tam miejsce dla Jessa? No bo ten Logan jakos mi do Rory nie pasuje... Nie mówię, że go całkowicie nie lubię, ale z grupki: Tristin, Dean, Logan i Jess... bez zastanowienia wybieram dla niej Jessa. Teraz to ten serial bedzie na prawdę nudny, bo Rory jest przecież "świętą kujonką" i nic tego nie zmieni...hehe no chyba, że nieodpowiedzialny, buntowniczy chłopak o spojrzeniu wywołującym ciarki czyli Jess! Nie można zapomnieć też o jego dowalających tekstach! On jest OKI! Kto sie ze mną zgadza niech tu coś o nim napisze!

użytkownik usunięty

Musze to napisać i zepsuć wam zabawe , wiec tak 5 seria to uz ostatnia.
luck kupi dom dla siebie i lorelai i wezmąślób , rory po niezbyt długim chodzeniu z Loganem rzuci go bo jest jednak płytszy niż jej się wydawało a na Ślub Lorelai i Lucka przyjedzie Jess i zacznie znowu kręćić z Rory i już tak zostanie bo jess potajemnie uczy się na Harvardzie już od początku 5 serii dostał sytpendium bo był bystry tak dla wyjaśnienia:')
Sucki urodzi dziecko a lorelai zajdzie w ciąże .
Richard i Emmyli bedą na Ślubie i wkońcu wszystko się uloży bo nowy do Lucka to niezła chata serio:')

Eeee... czy ktoś może mi przypomnieć kim jest Logan???? Bo mi pamięć szwankuje.... ;/

ocenił(a) serial na 6
majahta

Logan w 5 serii bedzie przez "kilka" odcinkow chlopakiem Lory Bardzo zamiesza w jej zyciu.
5 seria to nie ostatnia i to pewne ;D Lorelai bedzie Luckiem :D Przez te 18 odcinkow 5 serii zdazyli juz sie poklocic, a Lory zaliczyla juz dwoch chlopakow (w sensie chodzenia z nimi)
Oj 5 seria jest super :D

użytkownik usunięty
Fay

% seria jest ostatnia , a wiesz dlaczego choćby dlatego że od roku nie kręcą Gilmorek a nikt nie przerywa od tak sobie kręcenia serialu ;)

użytkownik usunięty

A skąd wiesz, że Jess uczy się na Harvardzie? Oglądasz dalsze odcinki czy czytasz jakieś opisy?

użytkownik usunięty

Tak oficjalnie ma zakonczyć sie serial. A rory i Logan właśnie chyba się rozstana bo w 19 odcinku pojawia sie poważny problem i tylko pozornie go rozwiązują .

użytkownik usunięty

Czy to pewne zakończenie? Chodzi mi o ten dom Lucka, ślub jego i Lorelai, przyjazd Jessa itp. Wszędzie tego szukam nawet po angielsku, ale konkretnych spoilerów nie ma:( Niech ktoś się odezwie! Z góry dzięki!

użytkownik usunięty

Gdyby to nie była prawda to bym tego nienapisał .
Lorelai powiedziała rory ze nienawidzi Logana a Dziadkowie niedługo poznaja sie na nim i na jego rodzince zreszta sama rory nie jest już tak na niego napalona:)
A z domem to prawda a z Jessem tym bardziej i przestańcie juz pieprzyć o 6 -8 100 serii bo ich juz niebedzie zdajcie sobie z tego sprawe to juz koniec dobre rzeczy szybko się kończą :(

Nie przejmujcie się kolegą. Widać, że ma dużą wyobraźnię. Będzie 6 seria! Nieoficjalnie mówi się również o 7. Jess raczej nie powróci już do serialu. Nie wiadomo nic o ślubie Lorelai i Luke'a.