PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 34 tys. ocen
7,8 10 1 33546
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

jeszcze tylko kilka dni i w stanach bedzie można zobaczyć nową serię gg :) mam nadzieję, że w miare szybko ten odcinek się w sieci pojawi :) bede zasssysac az bedzie huczało :P

ocenił(a) serial na 10
Martita_4

hej i co udao Ci sie sciagnac ja od kilka tygodni czekalam na 14 dzien tego miesiaca i wczoraj udalo mi sie sciagnac w jeden dzien ( choc zawsze zajmowalo to oslowi 2 dni) niezmiernie sie ucieszylam bo tesknei za gg, i nie moge otworzyc brak kodeka i nieokreslony blad to zalezy w czym otwieram nigdy mi sie to z gilmore nie przydarzylo sciagnelam 6x01 wlk mniej wiecej 265 MB ktra wersje Ty sciagalas teraz pobieram ta 350 mam nadzieje ze nie bedzie problemu z jej otworzeniem u Ciebie nie bylo problemu?? pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) serial na 10
Holly_4

ja dopiero wczoraj zaczelam sciagac i to jakos wieczorem, bo caly dzienw pracy siedze :/ a sciagam wersje 350 mb i z tego co widzialam to jest to super wersja (ju poczatek sam moglam obejrzec:) u mnie to zawsze troche dluzej trwa, jakies 2-4 dni (emule).

Martita_4

a skad sciagacie??? ja do tej pory sciagalam z the real world ale teraz jest zamkniete:/

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

tez sciagalam z the real world!a teraz poprostu w emule w "szukaj" wpisalam i mi powyskakiwalo, no i sciagam :)

ocenił(a) serial na 10
Martita_4

ja tez sciagam z emule, tylko nie mam wlaczonej funkcji ze moge ogladac poczatek ?? takze czekam z niecierpliwoscia i super ze moglas juz cos zobaczyc :) wersje 350MB mam narazie 70% idzie wolniej tazke musi byc dobra, poza tym jest zielony wykrzykniek co chyba tez o tym mowi :)) prawda? poprzednia sciagnela sie mi tak szybko teraz podejrzewam dlatego bo cos z nia nie tak jest :) probowalam ja uruchomic ale nieudolnie za kazdym razem:) pozostalo czekac a tym czasem sciagnelam film "Źródło młodości" - ang. Tuck Everlasting widzialas moze? z Alexis B. wlasnie sie zabieram za niego :) pozdrawiam cieplo

ocenił(a) serial na 10
Holly_4

wreszcie doczekalam sie :D:D:D:D:D i teraz tak z kazdym nastepnym odcinkiem bedzie trzeba czekac tydzien ;) ale warto super bylo znow ogladac gg :) nawet jesli nie wszystko uklada sie tak jakbym chciala :) mam nadzieje ze Ty rowniez niebawem sciagniesz a moze juz obejzalas:) pozdrawiam bye

ocenił(a) serial na 10
Holly_4

w koncu obejrzalam :D:D:D:D:D tyle czekania na te 44 minuty gg, ale oplacalo sie :D stwierdzam ze mam chyba lekkiego fila na punkcie tego serialu :P tak samo jak dawno temu (chyba wieki temu) szalalam za backstreet boys :P

ocenił(a) serial na 10
Martita_4

też obejrzałam :D oj dzieje się tam, dzieje :) ale ciiiiicho! Nic nie zdradźmy! Zero spoilerów :D Niech się niecierpliwią, ci co nie widzieli :D

ocenił(a) serial na 9
Dorotka

Też już obejrzałam :) (jupi) Kocham ten film!
heh ale fajnie widać jak się ludziom fryzury pozmieniały w ciągu jednej nocy ;) Np. Luke'owi znacznie urosły włosy, a Lorelai ma krótsze i grzywkę na bok :)
Pozdro maniaki gg!

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

Powinni wywalić za to continuity person :)))

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

a ja tam nie zwracalam na takie drobnostki uwagi, bylam zbyt happy :)
"luke will you mary me?"
"what?"
"luke will..."
"yes"
itd :)
hihihihi :D

ocenił(a) serial na 10
Martita_4

kochane gg maniaczki w dobrym tego slowa znaczeniu :) tez ogladacie 6x01 po kilka razy nie :)? :) a co z 6x02 mam bardzo malo zrodel 6x01 na nasteppny dzien w sieci juz bylo b duzo zrodel :/ teraz wersja 250 owszem ma duzo ale boje sie ja sciagac bo sciagnelam 250 wersje 6x01 i nie dzialala :] takze napiszcie jak u was progres :) dzieki, pozdro :D:D a dzis juz drugi dzien w sieci przeciez... fajnie ze jest nas tyle co sie tak ekscytuje gg :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
Holly_4

zaczelam sciagac ta wersje 250 ale zrezygnowalam, bo na pewno by nie chodzilo!wszystkie odcinki gg co sciagalam mialy po 350!a wczoraj na sieci znalazlam 6x02 350 :) teraz zassysam i nie moge sie jzu doczekac efektu koncowego :D:D:D:D pozdrowionka

ocenił(a) serial na 10
Martita_4

Ja ściągam 350 :D I póki co idzie całkiem nieźle, może za godzinkę sobie siądę triumfalnie do ulubionego serialu :D:D:D Nie wytrzymałam i wzięłam na Preview i mniej więcej znam początek. Jestem żałosna...

ocenił(a) serial na 9
Holly_4

6.02 już obejrzałam, hmmm :)
ja ściągam torrentami z torrentspy.com oczywiście trzeba mieć program odpowiedni, polecam Shareazę, wg mnie najlepsza i najszybsza, świetna nawet dla neo 128!
Pozdrawiam i miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

tez juz obejrzalam :) sciaganie tym razem troszke dluzej trwalo ale to wszystko przez mego kochanego braciszka :P

Martita_4

He he, też widziałam:))))))) Szkoda mi tylko, ze między Lorelei a Rory się popsuło... I w ogole co ta Rory ma za chłopaka??? Brzydal, że hej!!! właśnie ściągam 6x03:))))) I juz sie nie mge doczekac:))))) już 21%, yupi!!!!! Pozdrawiam:))))

ocenił(a) serial na 10
czarnainez

Łeeeee, a mi jakoś wolno idzie ten trzeci odcinek :((( Ściągam i ściągam, a tak słabo idzie. Z jakiej stronki ściągasz, jesli można wiedzieć???