PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 33 tys. ocen
7,8 10 1 33400
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

Co się stało z tym świetnym chłopakiem?? Oglądałam 3 serię w której Dave odgrywał dość znaczącą rolę, potem czwartą przegapiłam, a teraz widzę, że w piątej Dave zniknął i Lane spotyka się z kimś innym... Co się stało, że już nie są razem??? Bardzo mnie to ciekawi, bo Dave był naprawdę słodki :)

użytkownik usunięty
Medea_2

Był słodki, ale już go nie ma i nie było nawet w 4 serii, bo aktor ten musiał się uczyć i wyjechał gdzieś na jakiś uniwersytet czy coś. Szkoda, ale nie nasza wina, że zrezygnował...Buziaczki! PS I love Jess!

ocenił(a) serial na 9
Medea_2

w 4 serii postac dave wyjechala chyba na druga strone USA. Czasami Lane cos tam wpsominala, ze co u niego slychac itd, ale generalnie ani razu juz sie nie pojawil.
a gdzie widzialas odcinki 5 serii ?? sciaganels sobie przez net, czy na jakims zagranicznym programie lecialy ??

pozdrwiam :)

ocenił(a) serial na 10
Red_enigma

A prawda jest zupełnie inna. Adam Brody dostał rolę główną (jedną w z głównych) w nowym serialu telewizyjnym pt/ The O.C. I dlatego jego bohater musiał "wyjechać". Wszak grać główną rolę, a pojawiać się od czasu do czasu (Lane w każdym odcinku nie występuje) - nie jest trudno wybrać.

Ja oglądam 5 serię... Jessa mi brak...
Jak by co to pytajcie :)

ocenił(a) serial na 9
Red_enigma

ściągałam całą 5 serię i udało mi się bez jednego odcinka, którego nigdzie nie mogłam znaleźć. Teraz czekam niecierpliwie na serię 6 :)

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

którego, bo ja mam wszystkie...