PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98248}

Kochane kłopoty

Gilmore Girls
2000 - 2007
7,8 34 tys. ocen
7,8 10 1 33847
8,0 3 krytyków
Kochane kłopoty
powrót do forum serialu Kochane kłopoty

W końcu jest! jednak [niestety] jak na wydanie dvd to jakosc obrazu nie jest zanajlepsza: ziarno,kolory itp sie pojawia i to nawet w jednym odcinku jak się człowiek przyjrzy.Na tvn7 z C+ było chyba lepiej.Format obrazu najlepiej nadający się do tv 4x3 bo na tv 16x9 trzeba skorzystac z auto albo samemu dostosowac,np w Smallville obraz i format żyleta a ten sam wydawca! Ogólnie DOBRZE,że jest ale mogli się coś choc trochę wysilic i minus za obraz i dodatki w oryginale.

ocenił(a) serial na 10
biku

o jaaaa.... Thx, że to napisałaś/eś (?), bo zamierzałam zbierać i sobie kupić... Teraz się zastanawiam, ale przynajmniej wiem co mnie czeka ;) Pozdrawiam i zapraszam na mojego bloga i Gilmorkach ;) --) www.gilmores.blog.onet.pl :)

gilmore

hej ja tam sie nie zastanawiałem tylko kupiłem i mam też zamiar nabyć nastepne sezony[w koncu już niebawem wychodzą] tylko troszkę miałem chyba za wysokie wymagania chyba po smallville.Poza tym mam też nagrane z C+ na dvd i poprostu jakiejs specjalnej rużnicy nie było do tego oryginalnego wydania.To tyle,niemniej polecam WARTO miec. Pozdrawiam ps.mała dygresja przygotuj sie na szybkie czytanie podpisów za szybko mówiącymi Gilmorkami :-)