Nie, nakręcono 6 odcinków i TVN STYLE 6 wyemitował, gdzieś zgubił Ci się jeden. Są jednak różnice między tym co puszczano w Wlk. Bryt. a tym co u nas. Na You Tubie można obejrzeć zajawki z różnych odcinków i tam widać różnice
Jedyne różnice to chyba takie, że w Wielkiej Brytanii pokazywano na koniec co będzie w kolejnym odcinku a na początek co było w poprzednim. Innych nie zauważyłam, ale mogę się mylić.
W zasadzie każdy odcinek obcięty był o 1-2 sceny.Tak czy owak serial fajny.Szczerze mówiąc czekam na DVD po polsku.
A to ja nawet nie zauważyłam. Ale lepiej znam tę wersję z UK, zatem na szczęście nic nie straciłam. Ja to tylko żałuję, że taki dobry serial, tak kapitalnie zagrany a ma tylko 6 odcinków. Mogłoby być chociaż 10. Już nie mogę się doczekać 2 serii.
W sumie to nie zauwarzylam aby był skrócony... Oglądałam ten film na komputerze, ściągnęłam z angielskiej strony i moim zdaniem różnił się tylko tym, że nie było na początku tego co było w poprzednim odcinku i na końcu tegi co będzie w przyszłym. Mogę się mylić.