Sporo się zmieniło, i ciekawe co się wydarzyło w przerwie między sezonowej, że obecnie wygląda to
tak, jak wygląda; Savannah jest z Dominiciem, i straciła dziecko, Karen pracuje w szpitalu, Harry
umawia się z jakąś dwudziestką i rozgląda się za nową posadą szefa, a Josslyn organizuje
przyjęcia okazji narodzin dzieci... W każdym razie dlaej nie pojmuje, jak Savannah mogła wybrać
Dominica, chyba że to Harry ją zostawił, bo zdawała się bardziej zazdrosna o niego, aniżeli on o jej
osobę, z tym, że on raczej nienawidzi jej, ale nie wiadomo za co, z powodu wyboru Dominica, czy też
innego powodu, który doprowadził do ich zerwania...
dokladnie, jestem swiezo po obejrzeniu nowego odcinku i jestem w szoku jak zobaczylam savi i dominica, co to m byc??? dlaczego oni sa razem???pod koniec 1 sezonu wydawalo mi sie ze Harry jej wybaczyl i beda razem a tu prosze, nie no mam nerwa strasznego
Bo chyba wybaczył, ale zdaje się, że Savi świadomie wybrała Doma, i o to też Harry ma do niej pretensje.. A dlaczego to zrobiła, kto wie, może kierowała się dobrem dziecka, gdy jeszcze sądziła, że jest do uratowania, bo nie było powiedziane, że straciła je bezpośrednio po wypadku....
Tyle jest niescislosci po tym pierwszym odcinku drugiego sezonu! Mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni w dalszych odcinkach, bo narazie zostaly nam tylko domysly co i jak i dlaczego :/ pierwszy sezon byl bardzo dobry, zobaczymy co tworcy zrobili w drugim. od poczatku nie lubilam postaci Dominica, a teraz to juz w ogole masakra jak widze ich razem!
Najśmieszniejsze dla mnie jest to, że Savi i Harry byli kreowani na parę idealną. Mimo to zdradziła go bez żadnego powodu, od tak sobie. Potem przez resztę sezonu walczyła o to żeby Harry jej wybaczył, aż tu nagle poszła na jedną randkę z Dominikiem i już ostatecznie wybiera jego zamiast Harry'ego? Dla mnie to chore.