PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649933}

Kochanki

Mistresses
2013 - 2016
7,1 3,5 tys. ocen
7,1 10 1 3529
Kochanki
powrót do forum serialu Kochanki

Sporo się zmieniło, i ciekawe co się wydarzyło w przerwie między sezonowej, że obecnie wygląda to
tak, jak wygląda; Savannah jest z Dominiciem, i straciła dziecko, Karen pracuje w szpitalu, Harry
umawia się z jakąś dwudziestką i rozgląda się za nową posadą szefa, a Josslyn organizuje
przyjęcia okazji narodzin dzieci... W każdym razie dlaej nie pojmuje, jak Savannah mogła wybrać
Dominica, chyba że to Harry ją zostawił, bo zdawała się bardziej zazdrosna o niego, aniżeli on o jej
osobę, z tym, że on raczej nienawidzi jej, ale nie wiadomo za co, z powodu wyboru Dominica, czy też
innego powodu, który doprowadził do ich zerwania...

ocenił(a) serial na 7
Herushingu

dokladnie, jestem swiezo po obejrzeniu nowego odcinku i jestem w szoku jak zobaczylam savi i dominica, co to m byc??? dlaczego oni sa razem???pod koniec 1 sezonu wydawalo mi sie ze Harry jej wybaczyl i beda razem a tu prosze, nie no mam nerwa strasznego

ocenił(a) serial na 5
latinka

Bo chyba wybaczył, ale zdaje się, że Savi świadomie wybrała Doma, i o to też Harry ma do niej pretensje.. A dlaczego to zrobiła, kto wie, może kierowała się dobrem dziecka, gdy jeszcze sądziła, że jest do uratowania, bo nie było powiedziane, że straciła je bezpośrednio po wypadku....

ocenił(a) serial na 7
Herushingu

Tyle jest niescislosci po tym pierwszym odcinku drugiego sezonu! Mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni w dalszych odcinkach, bo narazie zostaly nam tylko domysly co i jak i dlaczego :/ pierwszy sezon byl bardzo dobry, zobaczymy co tworcy zrobili w drugim. od poczatku nie lubilam postaci Dominica, a teraz to juz w ogole masakra jak widze ich razem!

latinka

Najśmieszniejsze dla mnie jest to, że Savi i Harry byli kreowani na parę idealną. Mimo to zdradziła go bez żadnego powodu, od tak sobie. Potem przez resztę sezonu walczyła o to żeby Harry jej wybaczył, aż tu nagle poszła na jedną randkę z Dominikiem i już ostatecznie wybiera jego zamiast Harry'ego? Dla mnie to chore.

ocenił(a) serial na 9
Herushingu

Czy moglibyście mi podać linka do nowych odcinków?

Ok, mam już. :) Gdyby ktoś też szukał - http://watchseries.lt/serie/Mistresses_US