W epizodzie 11 minuta 31:29 widz może dostrzec na monitorze komputera pielęgniarki, że wynik
testu na ojcostwo jest POZYTYWNY. Badaną próbką była maszynka Harrego, więc to jego
dziecko. Natomiast na koniec w epizodzie 13 w szpitalu Harry oznajmia, że to nie jego dziecko, bo
rzekomo przeczytał wyniki. Co się dzieje dalej wiemy. WTF? wynik pozytywny oznacza
potwierdzenie. Jeśli nie będzie kolejnego sezonu, to ten serial nie ma sensu.
Hm... Jakoś nie specjalnie zwróciłam uwagę na to, muszę jeszcze raz zobaczyć, ale jeśli jest tak jak mówisz, to trochę dziwne. Może to jakaś wpadka serialu, a może na początku to Harry miał okazać się ojcem, a później reżyserzy zmienili zdanie, aby nie było od razu happy endu? Nie mam pojęcia.
żadne przeoczenie ^^ przecież muszą trzymać jakoś w napięciu - jak we wszystkich innych telenowelach... Harry jest ojcem.
Wg nie to wyglądało tak: Harry otworzył kopertę, w której napisane było, że wynik testu na ojcostwo jest 'pozytywny' - co sobie pomyślał? Próbka musiała należeć do kochanka, nie do niego, ponieważ on nie jest świadomy, że żona pobrała jego DNA z maszynki po goleniu. Nie przyszło mu do głowy, że to jego materiał genetyczny podlegał sprawdzeniu i tyle. Trochę dramatu, pewnie ciągnąć się to będzie kolejny sezon ^^
"żadne przeoczenie ^^ przecież muszą trzymać jakoś w napięciu - jak we wszystkich innych telenowelach..."
- a bo to mało wpadek było w serialach?
racja ;) mimo wszystko to jest jeden z głównych wątków i gdyby ktoś zrobił takie przeoczenie - straciłby pracę. Oczywiście nie mam zielonego pojęcia czy moja teoria jest słuszna - ale wg mnie jest to jedyne logiczne, trzymające się kupy, rozwiązanie.
W drugim sezonie, jako że wszyscy są przekonani o ojcostwie Dominica, Savi postanowi, że chce z nim być. Harry przez 8 odcinków będzie próbować ją odzyskać, my będziemy wiedzieć że on jest ojcem już pewnie w 5, bo Dominic się dowie, ale będzie to zatajać. Tralalala... Obym się myliła :D
Harry jest fajny.
To byłoby trochę dziwne, gdyby Savi po porodzie nie zorientowała się, kto jest ojcem jej dziecka. Jeden potencjalny ojciec jest biały, drugi czarny, więc od razu będzie widać, który jest tym prawdziwym, czyż nie?
Co do ojcostwa to wg mnie jest tak jak napisała mimoaza ;)
Mam nadzieję, że będzie II sezon, choć biorąc pod uwagę małą liczbę wątków to nie wróżę serialowi długiej kariery ;)
Również zauwazylam, ze na monitorze jest napisane pozytywny. Czy jest pewne ze bedzie kolejny sezon?
Wg informacji jednego z serwisów zagraniczne media informują o przedłużeniu umów z aktorkami grającym bohaterki serialu. Wszystko wyraźnie wskazuje na kontynuację serialu w 2014 i zamówienie sezonu drugiego. Jupii ! :)
świetne wieści ! :)
Oj a szczerze mówiąc miałam nadzieje, że będzie to dziecko Dominica... Od samego początku wydawali mi się tacy dopasowani i była międyz nimi taka chemia! Jak myślicie, kto został postrzelony u Karen? Obstawiam Elisabeth, znając takie seriale to na tym się skończy. Myślicie, że będzie z Samem? a wątek April? pojawi się jeszcze w jej życiu Richard?
W brytyjskiej wersji tego serialu, to Dominic jest ojcem dziecka Savi, nie Harry. ;)
Oczywiście musiało się tak skończyć, jakżeby inaczej :/ Będziemy trzymani w niepewności do następnego roku. Kocham to :P
Kto został postrzelony? Mam nadzieję, że Elisabeth. Czy Savi przeżyje? MUSI, to moja ulubiona postać z serialu.
Całe szczęście wrzesień w toku, na horyzoncie nowe sezony innych świetnych seriali.