PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649933}

Kochanki

Mistresses
2013 - 2016
7,1 3,5 tys. ocen
7,1 10 1 3529
Kochanki
powrót do forum serialu Kochanki

homolobby mocno w akcji

użytkownik usunięty

nie polecam normalnym

Raczej homofobia mocno w czyjejś głowie. Nie polecam pisać na forach.

użytkownik usunięty
thesimba

nie boje sie homo tylko sie brzydze
jak gowna
polecam nie wychodzic z homoklubow

Dziewczynko z takimi poglądami to biegnij na paradę onr do Białegostoku. O ile mamusia wypisze Ci usprawiedliwienie do szkoły.

użytkownik usunięty
thesimba

ty lepiej uporaj sie ze swoimi bo pewnie lewackie jak cholera, a to oznacza ze powinienes /naś szanować cudze i nie wchodzic w dyskusje ktora nie jest skierowana do ciebie. no ale lewaki to hipokryci, typowe, na odzywki tez maja typowe, myslisz ze mnie dotkniesz jak mnie odmlodzisz haha:D
boli jak ktos ma wlasne zdanie, oj boli :)
stfu

Powinnaś się zabić.

użytkownik usunięty
thesimba

prędzej ty ;) tacy jak ty są rakiem tego świata

Zabij się. Ale przedtem zmień nick na Naczelna_Kretynka

użytkownik usunięty
thesimba

haha, chcialobyś żeby pogineli ci co maja inne poglady ;) ale to sie nie stanie. i polecam przestac byc hipokryta, bo ci lustro peknie. homonielobby nigdy sie nie wtraca do dyskusji takich dewiantow jak ty, ale wy to zawsze musicie sie z misja wpierdalac w cudze. jednak nasze mozgi nie sa tak podatne na manipulacje jak wasze ;]]]]]]] takze na przyszlosc sobie daruj bo tylko rozrywki dostarczasz. a teraz mozesz isc sie poplakac ;] eot

Pieprzenie gimbazy. Idź się utop. I nigdy nie wracaj.

użytkownik usunięty
thesimba

Ból dupy pederasty, który szuka wiekowej wymówki dla usprawiedliwienia czyichś poglądów innych od swoich. Mój wiek masz w profilu, pomyleńcu. I doinformuj się, co to znaczy eot, tępa maso ;)

Gówno mnie obchodzi twój profil i nie nazywaj swoich żałosnych wynurzeń poglądami, bo to nic innego jak zwykła ignorancja. Z takim szambem w głowie nigdy niczego nie osiągniesz, więc zabij się czym prędzej.

użytkownik usunięty
thesimba

mnie gówno obchodzi twoje zdanie, ignorancja jeszcze wieksza, wiec gin jeszcze predzej

Po prostu stul już japę kretynko.

użytkownik usunięty
thesimba

Ty sie na przyszłość nie wpierdalaj w wątek jak jesteś słabe psychicznie, pederasto ;]

A ty nie wypowiadaj się na tematy które Cię przerastają lachociągu.

thesimba

Bardziej tępego lachona w życiu nie widziałem. Zabij się - serio.

użytkownik usunięty
thesimba

ty zrobisz wieksza przysluge swiatu jak skorzystasz ze swojej rady, ja homosiom sie zabijac nie kaze, tylko sie nie pokazywac i leczyc ;) wiec gorzej wszystko o tobie swiadczy, nieszanujacy pogladow innych od wlasnych pedalku. pamietaj, obciagaj swojemu przy muslimach ha ha

Stul japę i wracaj do garów - tam, gdzie Twoje miejsce.

użytkownik usunięty
thesimba

a Ty do klubu nienormalnych i nie wychodz poki cie nie zastrzela

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem