nie boje sie homo tylko sie brzydze
jak gowna
polecam nie wychodzic z homoklubow
Dziewczynko z takimi poglądami to biegnij na paradę onr do Białegostoku. O ile mamusia wypisze Ci usprawiedliwienie do szkoły.
ty lepiej uporaj sie ze swoimi bo pewnie lewackie jak cholera, a to oznacza ze powinienes /naś szanować cudze i nie wchodzic w dyskusje ktora nie jest skierowana do ciebie. no ale lewaki to hipokryci, typowe, na odzywki tez maja typowe, myslisz ze mnie dotkniesz jak mnie odmlodzisz haha:D
boli jak ktos ma wlasne zdanie, oj boli :)
stfu
haha, chcialobyś żeby pogineli ci co maja inne poglady ;) ale to sie nie stanie. i polecam przestac byc hipokryta, bo ci lustro peknie. homonielobby nigdy sie nie wtraca do dyskusji takich dewiantow jak ty, ale wy to zawsze musicie sie z misja wpierdalac w cudze. jednak nasze mozgi nie sa tak podatne na manipulacje jak wasze ;]]]]]]] takze na przyszlosc sobie daruj bo tylko rozrywki dostarczasz. a teraz mozesz isc sie poplakac ;] eot
Ból dupy pederasty, który szuka wiekowej wymówki dla usprawiedliwienia czyichś poglądów innych od swoich. Mój wiek masz w profilu, pomyleńcu. I doinformuj się, co to znaczy eot, tępa maso ;)
Gówno mnie obchodzi twój profil i nie nazywaj swoich żałosnych wynurzeń poglądami, bo to nic innego jak zwykła ignorancja. Z takim szambem w głowie nigdy niczego nie osiągniesz, więc zabij się czym prędzej.
mnie gówno obchodzi twoje zdanie, ignorancja jeszcze wieksza, wiec gin jeszcze predzej
Ty sie na przyszłość nie wpierdalaj w wątek jak jesteś słabe psychicznie, pederasto ;]
ty zrobisz wieksza przysluge swiatu jak skorzystasz ze swojej rady, ja homosiom sie zabijac nie kaze, tylko sie nie pokazywac i leczyc ;) wiec gorzej wszystko o tobie swiadczy, nieszanujacy pogladow innych od wlasnych pedalku. pamietaj, obciagaj swojemu przy muslimach ha ha