Dla mnie super. teraz tylko czekać na 2 sezon . Savannah pewnie straci dziecko tak mi się zdaje .
Cały serial bardzo fajny. Wiecie może kiedy i czy w ogóle będzie drugi sezon? :D
zgadzam sie odcinek finalowy najlepszy z pierwszym serii, tez jestem ciekawa juz drugiej seri, jesli bedzie mam nadzieje. W USA dopiero serial bedzie mial swoja premiere w czerwcu , wiec trzeba bedzie poczekac sporo by dowiedziec czy bedzie ta druga seria.
Sezon drugi będzie na pewno bo przecież nie zakończą ze znakiem zapytania, świetny odcinek wprowadzający do sezonu 2. Oby jak najszybciej!
serio? wiele razy już skończyli serial i nawet było więcej do wyjaśnienia... wszystko zależy od oglądalności
Ale kto kogo zastrzelił ? Kto nie żyje : Karen, Sam czy jego matka ? Jak moli zakończyć sezon w takim momencie ?
W pierwszym momencie wydawało mi się, że Sam ale nie zdziwiłoby mnie gdyby zginęła jedna z przyjaciółek. Swoją drogą - wydawało mi się czy defibrylowali brzuch Savi? Nic dziwnego że dziecko miałoby nie przeżyć ;p
ja swoja droga nie załowałąbym gdyby to była Karen, jakoś średnio za nia przepadam :P dla mnie zaskoczeniem była tożsamość ojca dziecka Savi..
Spoiler!!
mialam nadzieje ze to jednak bedzie jej mąż, chociaż Dominika też lubie a Harry mnie wkurzał ostatnio :)
zla jestem ze trzeba tyle czekac i ze nie wiadomo czy i kiedy bedzie 2 sezon ;/ chciałabym sie juz tego wszystkiego dowiedziec ;) odcinek naprawde świetny ;)
dla mnie nie było zaskoczenia, przecież Harry jest bezpłodny, a ten film jest bardziej zyciowy bez większych happy end-ów
;))) ahh odcinek pełen emocji :D
Harry nie jest bezpłodny :) Jest "mniej płodny" od innych, ale nadal płodny. ;)
Właśnie obejrzałam ostatni odcinek i ciągle zastanawiam się, kogo wybierze Savannah. Nie doczekam się chyba... Jeden z lepszych seriali, które oglądałam.
Ostatni odcinek był rewelacyjny, ciekawe czy uda nam się obejrzeć kontynuację :) Nie lubię jak tak kończą sezon, zawsze czuję niedosyt.