PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649933}

Kochanki

Mistresses
2013 - 2016
7,1 3,5 tys. ocen
7,1 10 1 3529
Kochanki
powrót do forum serialu Kochanki

Dla mnie super. teraz tylko czekać na 2 sezon . Savannah pewnie straci dziecko tak mi się zdaje .

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

Odcinek świetny..teraz będę odliczać czas do nowego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Super odcinek nie wiem jak mam dotrzymać do 2 sezonu!!!!

ocenił(a) serial na 7
nataliadrazek

Ja też :( Tydzień to było długo czekać, a co teraz zrobimy ?

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

mozecie strescic<prosze>

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Cały serial bardzo fajny. Wiecie może kiedy i czy w ogóle będzie drugi sezon? :D

ocenił(a) serial na 7
igusia812

jeśli będzie to na 99% dopiero za rok

ocenił(a) serial na 5
virginia_virgi

zgadzam sie odcinek finalowy najlepszy z pierwszym serii, tez jestem ciekawa juz drugiej seri, jesli bedzie mam nadzieje. W USA dopiero serial bedzie mial swoja premiere w czerwcu , wiec trzeba bedzie poczekac sporo by dowiedziec czy bedzie ta druga seria.

virginia_virgi

Sezon drugi będzie na pewno bo przecież nie zakończą ze znakiem zapytania, świetny odcinek wprowadzający do sezonu 2. Oby jak najszybciej!

Lilly878

serio? wiele razy już skończyli serial i nawet było więcej do wyjaśnienia... wszystko zależy od oglądalności

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

Ale kto kogo zastrzelił ? Kto nie żyje : Karen, Sam czy jego matka ? Jak moli zakończyć sezon w takim momencie ?

kasia14456

jak na moje to pewnie jego matka ;)

ocenił(a) serial na 8
olgaaaem

W pierwszym momencie wydawało mi się, że Sam ale nie zdziwiłoby mnie gdyby zginęła jedna z przyjaciółek. Swoją drogą - wydawało mi się czy defibrylowali brzuch Savi? Nic dziwnego że dziecko miałoby nie przeżyć ;p

ocenił(a) serial na 9
kusiowa

ja swoja droga nie załowałąbym gdyby to była Karen, jakoś średnio za nia przepadam :P dla mnie zaskoczeniem była tożsamość ojca dziecka Savi..

Spoiler!!
mialam nadzieje ze to jednak bedzie jej mąż, chociaż Dominika też lubie a Harry mnie wkurzał ostatnio :)

zla jestem ze trzeba tyle czekac i ze nie wiadomo czy i kiedy bedzie 2 sezon ;/ chciałabym sie juz tego wszystkiego dowiedziec ;) odcinek naprawde świetny ;)

i_know_you_love_me

dla mnie nie było zaskoczenia, przecież Harry jest bezpłodny, a ten film jest bardziej zyciowy bez większych happy end-ów

;))) ahh odcinek pełen emocji :D

djana

Oj pełen <3 nie doczekam sie normalnie.. i ten Dominik <3

ocenił(a) serial na 9
djana

Harry nie jest bezpłodny :) Jest "mniej płodny" od innych, ale nadal płodny. ;)

Właśnie obejrzałam ostatni odcinek i ciągle zastanawiam się, kogo wybierze Savannah. Nie doczekam się chyba... Jeden z lepszych seriali, które oglądałam.

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Ostatni odcinek był rewelacyjny, ciekawe czy uda nam się obejrzeć kontynuację :) Nie lubię jak tak kończą sezon, zawsze czuję niedosyt.

Niunia_33

miejmy nadzieję że będzie 2 sezon
:d