PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649933}

Kochanki

Mistresses
2013 - 2016
7,1 3,5 tys. ocen
7,1 10 1 3529
Kochanki
powrót do forum serialu Kochanki

czy może się ktoś podjąć tłumaczenia :)

zzuziaaa

5 odcinków jest przetłumaczonych :D

virginia_virgi

a co z kolejnymi? Która grupa zajmuje się tłumaczeniem tego serialu? Są już 4 nieprzetłumaczone odcinki.

meggianna

nie wiem tego ale wiem ze od 15 maja kochanki leciec będą na kanale fox :D

virginia_virgi

Ooo nie :P A ja ma tylko Fox Comedy :(

meggianna

no to lipa :< ja na szczęście mam ;p

virginia_virgi

masakra z tym tlumaczeniem kiedys o niebo lepiej to szlo ...

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

Tak wolno to tłumaczą, że już nawet nie pamiętam co było w ostatnim obejrzanym przeze mnie odcinku (piątym).. ja rozumiem, że jest to poświęcony czas, ale jeśli ktoś go nie ma, to po co zabiera się za tłumaczenie serialu, który i tak wypuszcza jeden odcinek w tygodniu?!

virginia_virgi

sierpnia miałam napisac a napisłam maja haha

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

Porażka! Dziś doszedł kolejny odcinek do tłumaczenia. Może gdyby obecny tłumacz określił się czy tłumaczy czy nie, to ktoś inny mógłby podjąć się tłumaczenia...

Sarenka_6

ja juz olalam czekanie na tlumaczenie i tak zaniedlugo wszystkie odcinki beda z lektorem ... przypuszczam ze tego wczesniej sie doczekamy niz przetlumaczonych odcinkow ... :)

zzuziaaa

też mi sie wydaje że wczęsniej puszczą wszytskie odcinki w tv niż będą z napisami

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

chyba tak, szkoda, bo lektor z foxa jest słaby. Chociaż lepsze to niż nic :)

ocenił(a) serial na 9
Sarenka_6

Weźmy sprawy w swoje ręce. Można pobrać napisy po angielsku i przetłumaczyć wspomagając się słownikiem. Tylko kojarzycie gdzie znajdę napisy do odcinków (muszą być np. dla głuchoniemych) oraz jak je później wrzucić do odcinka (jakim programem)?

bieda_w_HD_wyglada_spoko

Przypuszczam, że na stronce addic7ed :) Ja stamtąd brałam napisy kiedyś dawno, jak mi czas pozwalał tłumaczyć do Chirurgów.

A ogólnie a propos napisów do Mistresses: na n24 status 6 odcinka to 50% tłumaczenia, pozostałe jeszcze nie są ruszone :( Tłumaczy ten sam człowiek, co 2 sezon, nick bodajże Bananek.
Tyle się dowiedziałam ;)

zzuziaaa

Witam.
A czy ktoś wie gdzie znajdę serial ONLINE z polskimi napisami (powyżej 5 odcinka) ?

ocenił(a) serial na 8
Aneewayz

Przecież ten temat jest właśnie o tym, że nie ma odcinków powyżej 5 z napisami.

Sarenka_6

Jest już 6 odcinek. Tvseriesonline :)