PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721624}

Kociak

Eye Candy
2015
7,5 4,6 tys. ocen
7,5 10 1 4649
Kociak
powrót do forum serialu Kociak

1x05

użytkownik usunięty

Wczoraj obejrzałam piąty odcinek, który moim zdaniem jest jak na razie najlepszym odcinkiem serialu. Cała ta otoczka Flirtual Killera, to "party" które zrobił Bionic (haker z deka przypominający Sherlocka, głównie w końcowych scenach) jak i relacje między niektórymi postaciami są naprawdę dobre. Wiadomo, gra aktorska jest średnio-dobra z naciskiem na średnia (np. śmiech postaci Tommy'iego kiedy się pyta gościa co robi w jego apartamencie) ale ogółem serial daje radę.
Co do śmierci Oliviera to ciekawi mnie co Flirtual K. chce od Connora. Na pewno chodzi o danie mu nauczki, przesłanie wiadomości przez zabicie jego nowego chłopaka. Domyślam się, że chodzi tu i artykuł, który Connor napisał wześniej jako Insomniac aby przypodobać się Hamishowi (szef Connora) - czyli następnie polowanie na Connora?

Jakie są Wasze odczucia po odcinku? Wiecie kim może być podejrzany?

A można już gdzieś obejrzeć z napisami ten odcinek?

ocenił(a) serial na 9
Agataa1029

Na facebooku na eye candy Poland dodali link do 5 odcinka :)

Megii900

Dzięki bardzo ;)

Agataa1029

na ekino kropka tv

nitishia

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10

ciekawe czy udusil tego chlopaka i zostawil czy jednak po wciagnieciu go na gore zabral go ze soba

użytkownik usunięty
kanyewet

mi się wydaje że zabrał ze sobą i jeszcze zobaczymy Oliviera

ocenił(a) serial na 8

W tym odcinku, pokazali jak wiele ludzie zrobią dla pieniędzy. Na tej imprezie, kiedy całowali się z byle kim, bo im tak powiedziano, i robili te wszystkie inne rzeczy.
Dobry odcinek!