PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721624}

Kociak

Eye Candy
2015
7,5 4,6 tys. ocen
7,5 10 1 4649
Kociak
powrót do forum serialu Kociak

Dlaczego część ludzi jak dowiaduje się, że Lindy jest grana przez Victorię Justice zaczyna pluć jadem i wybrzydzać na temat początków jej kariery bo grała w Victorious emitowanym na Nickelodeonie? Niech te osoby pomyślą, jak trudno musi być się przebić w Hollywood wśród wielu znanych aktorów i dzieciaków, które dostają role dzięki znajomościom rodziców. Wybaczcie, ale na pewno graniczy z cudem dostanie się od razu do obsady mega produkcji obsypanej Oscarami.

ocenił(a) serial na 9
Kirjavous

nie wiem o co kaman, bo nie oglądałam, ale... jest gro ludzi, którzy do wszystkiego się przyczepią ;)
ja uważam, że dobór aktorki idealny :))
i tyle :)

PS i muszę przyznać, jest śliczna! te jej oczy... ach, no ciekawy typ urody :)))

ocenił(a) serial na 10
onlylove

Nie da się jej odmówić urody, zgadzam się :)

Osobiście wolę, żeby Lindy grał ktoś stosunkowo młody i "świeży" na ekranie jak Vic niż jakaś aktorka, którą wsadzają we wszystkie seriale czy jakieś idiotyczne reklamy.

Kirjavous

Nie wyobrażam sobie aby ktoś inny grał Lindy.

Victoria jest genialna w tej roli :)

ocenił(a) serial na 1
Kirjavous

Nie oglądałam tego serialu bo nie miałam Nickelodeon, stąd też zdziwiłam się, że wszyscy znają Victorię. Nie wiem jak szło jej w tamtej produkcji, ale tu co najwyżej przeciętnie. Jej gra jest strasznie płaska, ma cały czas tę samą minę (pomachajmy do Shay Mitchell), zaczęła mnie irytować od pierwszego odcinka.