PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721624}

Kociak

Eye Candy
2015
7,5 4,6 tys. ocen
7,5 10 1 4649
Kociak
powrót do forum serialu Kociak

Jestem dość sceptycznie nastawiona do odgrywanej roli przez Victorie Justice. Osobiście uważam, że wyglądem nie jest wystarczająco Badass do tej roli, a gra aktorska nie powala, ale może jeszcze się uratuję. Serial natomiast zapowiada się obiecująco.

karolajna000

Moim skromnym zdaniem Victoria pasuje do tej roli :)

ocenił(a) serial na 8
justyszak

coś mi mówi, ze ona się rozkręci . . . aktorsko, to był dopiero pierwszy odcinek. Widziałam już masę takich, gdzie w pierwszym odcinku "gra aktorska nie powala", a z czasem nabierało to tempa i dany aktor był nie do zastąpienia. :-)

ocenił(a) serial na 10
pmarchlewicz

karolajna000 A co ci się nie podobało w grze Victorii ????? ze ją tak nie lubisz ?

ocenił(a) serial na 10
carpik21012

i jedziesz po niej ???????

ocenił(a) serial na 9
pmarchlewicz

pmarchlewicz - mam nadzieję, że się rozkręci, bo szkoda jakby serial mieli skasować, bo jak na razie zapowiada się bardzo dobrze.

carpik21012 - hahahahahaha, to się uśmiałam! Czy ja gdziekolwiek "pojechałam" po Victorii? Nie wydaję mi się. Użyłam krytyki, a nie typowego hejtu. Powiedziałam to co uważam. A uważam, że wyglądem naturalnym nie jest wystarczająco Badass, a raczej taka grzeczniutka. Jest dla niej szansa, bo to był dopiero pierwszy odcinek i może jeszcze się wyrobi. Natomiast z grą, widać było, że nie czuję się jeszcze swobodnie w roli. Co można zrozumieć, bo to zapewne nowy charakter do odegrania. Aczkolwiek trudno było mi samej patrzeć na tak odmienny styl mówienia i samego bycia niż powinien być. Chyba, że jest to jakaś wskazówka od reżysera. A tak na przyszłość, naucz się oddzielać czyjeś zdanie czy krytykę od typowego hejtu.