PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721624}

Kociak

Eye Candy
2015
7,5 4,6 tys. ocen
7,5 10 1 4649
Kociak
powrót do forum serialu Kociak

Lindy&Tommy

ocenił(a) serial na 8

Myslicie ze miedzy Lindy a Tommym cos bedzie? Bo wyraznie widac ze on cos do niej czuje ale broni sie przed tym ze wzgledu na Bena. ;)

ocenił(a) serial na 9
karolinkaa94

Coś mi się wydaje że w którymś odcinku wyzna jej w końcu swoje uczucia. W sumie co się dziwić skoro byli najlepszymi przyjaciółmi a Ben chłopakiem Lindy;)

ocenił(a) serial na 8
Megii900

Tylko ze wczesniej Tommy raczej chyba nie mial takiej stycznosci z Lindy tylko dopiero po smierci Bena.. Ale tez mi sie wydaje ze wkoncu jej powie albo tak samo jakos wyjdzie tymbardziej ze ona zaczyna juz byc za nim .. :)

ocenił(a) serial na 9
karolinkaa94

To jest całkiem możliwe ale wydaje mi się że już wcześniej Lindy mu się podobała a jak teraz mają więcej kontaktu ze sobą to to się nasila. ;)

karolinkaa94

Mam nadzieje, że nie.

ocenił(a) serial na 8
devoen

dlaczego?

karolinkaa94

Tommy wydaje mi się na razie najnudniejszym z bohaterów, ale jeśli wątek jego i Lindy będzie w miarę sensownie poprowadzony to ok. Lepiej będzie jeśli serial skupi się na morderstwie i głównej tajemnicy niż romansach.

ocenił(a) serial na 8
devoen

Jedno może łaczyć sie z drugim byle by serial nie tracił watku ;)

ocenił(a) serial na 8
karolinkaa94

https://38.media.tumblr.com/36e6170467f791d007487ef72b1c8101/tumblr_nj8iqwkcXz1q adpveo1_500.gif proszę

ocenił(a) serial na 8
asddfg

Kurcze, oczywiście, nie da się dodawać linków. Ten który próbowałam wrzucić pokazywał scenę z któregoś zwiastunu na którym Tommy pocałował Lindy czy coś w ten deseń.

ocenił(a) serial na 8
asddfg

wystarczy skopiowac link i usunac przerwe miedzy 1 a / :D jestem ciekawa ktory to odcinek!

ocenił(a) serial na 8
karolinkaa94

oo okej dzięki ;d