fajnie, że odcinki są przeplatane również innymi sprawami :) jest ciekawiej i nie aż tak "hardcorowo" bo też nas morderca, to naprawdę ma nieźle zryty beret - kto nim jest? NIE MAM POJĘCIA! po 6 odcinkach obstawiam osobę, której jeszcze nie poznaliśmy :)
a co to Tommiego i Lindy to owszem, chemia między nimi jest ;)
ciekawe jak rozpiszą scenariusz ;)
poza tym "prawnik" wydaje mi się mimo wszystko dziwny...
A czy to jest serial 1 sezonu? czy będą kolejne?
wiecie coś?
pozdrawiam serdecznie! :)
Ja również obstawiam osobę, która się jeszcze nie pojawiła w serialu mimo tego, że fani serialu mówią, że Flirtual Killerem może być Connor, Jake czy nawet siostra Landy ;)
Który to "prawnik"?
Na razie nie wiadomo czy powstanie 2 sezon, ale z reguły MTV tworzy seriale kilkusezonowe więc ja bym się raczej nie martwiła tym, czy powstanie 2gi :)
prawnik to Jake Bolin - czy mi się zdawało, że on jest prawnikiem ;P
a wiesz, że ja też o siostrze pomyślałam ;)
tylko, że to by było bezsensu... w sensie monologów naszego psychola itd., jakoś mi to nie pasi - no ale mogłaby to być ta sama osoba, co porwała siostrę ;)
Connor jest dziwny, ale myślę, że to nie on.
A szef Connora? ten blondyn?
przez chwilę też tak mi przemknęło, ale tak czy siak obstawiałbym kogoś kogo jeszcze nie znamy
no cóż - okaże się wkrótce ;)
Aa, dla mnie to kucharz ;) A nawet nie wiem czy jest prawnikiem hmm...
To by było moim zdaniem najgłupsze rozwiązanie z siostra Lindy ;p
Sporo osob podejrzewa Connora i tego murzyna z ochrony, Yaegera.
Hamish? Wydaje mi się że to nie on. Niby pasuje na mordercę ale coś mi mówi że to nie ta postać.
Też obstawiam kogoś kogo jeszcze nie widzieliśmy, ale to głównie przez głos mordercy. Jest pewien aktor, który ma identyczny głos i bardzo bym chciała go zobaczyć w Eye Candy jako łotra. Dodatkowo aktor ten zrobił ostatnio kilka dziwnych rzeczy na twitterze i swoim instagramie - zaczął obserwować Christiana Taylora, czyli reżysera i głównego producenta Eye Candy a także zmienił swoją bio na insta a dzisiaj zmienił starą... mi przynajmniej narobił tym niezły mętlik w głowie haha :D
A, i dowiemy sie jeszcze przed finałowym odcinkiem kim jest Killer ;)
ej, murzyn jest fajny :P zdecydowanie! więc absolutnie nie widzę go w roli killera ;)
a kim wg Ciebie jest ten aktor? :)
podzielisz się domysłami? ;)
no i najważniejsze SKąD WIESZ, że dowiemy się przed finałem kim jest zabójca???
:) pozdrawiam serdecznie!
Ale jest podejrzanym typkiem ;)
Kojarzysz Teen Wolfa? ;)
Wiem z ostatniego podcastu. Afterbuzz robi podcasty do rożnych seriali, i w ostatnim z nich (do 1x06) ktoś z ludzi powiedzial, że zobaczymy go przed finałem. Chyba to był nawet ten aktor, który gra murzyna Yeagera :)
wow, no to extra! can't wait ;)
niestety Teen Wolfa nie oglądałam... aczkolwiek serial kojarzę ;)
PS to teen wolf ma już 5 sezonów?! (szok!)
pamiętam, że kiedyś oglądałam pilota i cóż... nie wiem czemu, ale jakoś albo zapomniałam, albo mi się nie podobał - choć widzę, że 81 % w moim guście ;)
to może jednak zrobię ponowne podejście - rozumiem, że oglądasz ten serial i polecasz? ;)
Z Teen Wolfem jestem na bieżąco :) Tak wyszły już 4 sezony, teraz robią 5 który wyemitują w czerwcu. Wiesz co, polecam na pewno pierwsze 3 sezony (włącznie z 3a i 3b), 4 sezon mi się nie podobał bo za bardzo zaczęli kręcić więc z mojej perspektywy nie polecam, aczkolwiek może Ci się spodobać :)
To właśnie tam gra pewien aktor, który ma identyczny głos jak Flirtual Killer ;)
Nie sugerowałabym się głosem aktora, bo jak wiadomo Flirtual Killer jest także hakerem, więc podrobienie głosu to dla niego nic trudnego ;)
Miło by było, ale to by było też za proste. Z jednej strony fabuła serialu tak rozbudowana a tu taki banał w najistotniejszej kwestii :P
Zgadzam się, że to osoba która jeszcze się nie pojawiła.... Tak Tommy i Lindy mają tę niesamowitą chemię, choć Lindy nie zdaje sobie jeszcze sprawy że on jej się podoba ;D Co do pana jacka kucharza i prawnika, hmmm... nie wydaje mi się aby on był mordercą choć jako prawnik zna procedury policyjne...