PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=223750}

Kod Lyoko

Code Lyoko
2003 - 2007
7,5 2,4 tys. ocen
7,5 10 1 2387
Kod Lyoko
powrót do forum serialu Kod Lyoko

Cl żądzi

ocenił(a) serial na 10

Ja uważam że cl jest jedną z najlepszych bajek jak nie najlepszą,cl nie jest dla młodych przyznaje,a co do 5 serii to ma wyjść w 2012 roku

ocenił(a) serial na 10
zatrjian

Nie rozumiem jak możesz mieć wątpliwości(faktycznie istnieją pewne wady: zmiana strojów w 4 serii, (uwaga spoiler!)śmierć Franza Hopper, niedokończenie części wątków). Co do 5 serii, to niestety nie będzie już w niej animacji 2D, lecz gra aktorska... no i w Polsce będzie dopiero w 2014

ocenił(a) serial na 10
Maciejlyoko

Co mnie do znajomych nie weźmiesz to ja lucek22100,a co do cl mógłbyś mnie nie załamywać 2014! nie dożyje do dnia kiedy będę mógł zobaczyć nowe odcinki

zatrjian

Nie trzeba się tak załamywać. Mnie takie czekanie dobijało przed 3 serią i zacząłem oglądać po francusku. To dzięki Lyoko zacząłem się uczyć francuskiego i teraz mogę sobie oglądać odcinki i rozumieć, może nie wszystko, ale to co najważniejsze - tak.
Z tego płynie morał - Lyoko to nie tylko serial, to także ogromne źródło wiedzy xD

Ale nie będzie aż tak źle... raczej.

zatrjian

zaczełam to oglądać jak miałam 8 lat . bo przez pewien czas miałam w domu carton netwoork . ale odkąd zmienili stroje i było to coś co kosmos przypomina to już później nie miałam . fajna bajka . jak mnie się podoba . nieźle ktoś ją wymyślił, bardzo dobry pomysł, można było by zrobić z tego film lub film animowany . :)

ocenił(a) serial na 10
kotas

Zgadzam się . super by było jakby zrobili film animowany . ;d Chętnie bym obejrzała . A co do 5 serii to też jestem ciekawa czy będzie.

malwina07

co do 5 serii niedowierzałam, że będzie ale to jest już potwierdzone . będzie w 2012r. tylko ciekawe o czym jak to co było tematem tego wszystkiego to sprowadzenie aelity, z czym wiązało się później pokonanie xany i wyłączenie s.komp. gdyby franz hopper był to było by jeszcze o czym robić ale właściwie to tremat zakończony . to tak jakby robić 7 sezon zagubionych (lost)

kotas

Może się "okaże", że da się uratować Franza i będą przez całą serię szukali sposobu na wyciągnięcie jego? Ale nie obędzie się bez akcji i jakichś walk, bo jak tak, to będzie nuda... A akcja i walki wiązałyby się z jakimś nowym zagrożeniem, może XANA 2.0 ? xD Trzeba poczekać, chociaż przez tak długi czas już zapomniałem o Lyoko prawie...

ocenił(a) serial na 10
William8

Ależ oczywiście, że się da, a Xana nie musi być 2.0, może powrócić taki jaki był. To wszystko opisałem w temacie o 5 serii. No i na moim Blogu lyoko-maciej.blog.onet.pl(no choć to na razie tylko brudnopis tej historii, ale całokształt fabuły się nie zmieni)

Maciejlyoko

ale xana został pokonany, a franz hopper przepadł.. chyba, że jakiś nowy świat będzie..

William8

franz zginął i go nima ; pp

ocenił(a) serial na 10
kotas

Zajrzyj do tematu o 5 serii, tam wszystko dokładnie wyjaśniłem.

Maciejlyoko

5 seria będzie o tym, że jakas tajna organizacja wykorzysta XANĘ do swoich "niecnych planów". Będzie ulepszony, chyba będzie mógł mówić. Tyle. Polecam Wiadomości Kadic

ocenił(a) serial na 10
ToPewnieJa

Czuję się zaszczycony - to ja jestem ich autorem.

Maciejlyoko

Hahahaha :D
To fail z mojej strony