Do Wakka
Po 1 - źle napisałeś tę piosenkę, więc po co ją piszesz :P?
Po 2 - u nich trwa tyle samo, znów powtarza się pisanie głupot :P
"Kod Lyoko" jest super. Razem z kolegami tworzymy www.kodlyoko.pl /.net/.eu / lyoko.pl i jesteśmy najlepszym serwisem o Kodzie Lyoko jaki kiedykolwiek powstał w języku polskim :P :) .
Wymądrzasz się jak jakiś super-fan tego serialu, a nim wcale nie jesteś, bo ja nim jestem. Możesz se pomarzyć, Wasza stronka jest do bani, fee.
(xD)
A tak serio to mam mp3 w dwóch wersjach więc chyba wiem jaka jest zasadnicza różnica pomiędzy nimi, tj. czas trwania ich.
LOL...
Na youtube są wszystkie odcinki również po francusku, angielsku i po polsku, a także czołówki początkowe w różnych językach. Tak więc swoje mp3 możesz sobie wsadzić w d...ół pleców :D .
Nie ściągaj od Jakuba Jakuba! On to pierwszy wymyślił, nie masz prawa po nim powtarzać tego tekstu: w... dół pleców!
Jak śmiesz. :P
A zresztą jak się do kogoś zwracasz, to się odpowiada na jego tematu, a nie tworzy nowy, bo to nie etyczne!
I w takim razie ja sam mogę napisać: i po co powtarzasz głupoty, nie wnosząc nic nowego, a na dodatek spamujesz?!
Buhaha. Jakbyś nie zauważył, to twój post był dość stary, a w moim temacie jest również moja opinia o KL :P Dodam jeszcze, że to nie jakiś tam Jakub Jakub wymyślał ten tekst, tylko dialogista w zespole polskiego dubbingu :P . I widać już, że zmieniasz temat, bo ci zabrakło na ten argumentów :D .
No to co, że stary post? Po co zaśmiecać forum?
Że co proszę? "jakiś tam Jakub Jakub"?! To już jest kultowa postać rozpoznawalna częściej niż jakakolwiek postać z KL lub nawet wszystkie razem wzięte! W serialach i w bajkach masz postacie, nie ważne jest to, czy to był oryginalny tekst (Kanada) czy zmieniony przez Polaków. Liczy się tego znaczenie. Zresztą uczę się francuskiego, więc kiedy znajdę ten odcinek w sieci porównam to z polskim tłumaczeniem, a wtedy będzie ci łyso! :P
Ja zmieniam temat? To po co dodajesz to swoje: "Dodam jeszcze [...]"?
Na dodatek napisałem jasno i zrozumiale:
"I w takim razie ja sam mogę napisać: i po co powtarzasz głupoty, nie wnosząc nic nowego, a na dodatek spamujesz?!"
Może nie raczysz na to odpowiadać, a tylko odwracać kota ogonem, hę?
1. Porównaj sobie listę kupców licencji KL, a JJ to dopiero ci się zrobi łyso :lol: . Już nie wspomnę, że kreskówki robione w Kanadzie są rzadziej kupowane, niż te z Francji...
2. Co nie zmienia faktu, że to dialogista bądź autor książki o tym samym tytule tworzy dialogi bohaterów, a nie fikcyjna postać... Powinieneś o tym wiedzieć :P . Aha i JJ był przekładany z angielskiego :P . Poza tym na wielu forach jest zasada "zrób nowy temat, zamiast pisać w starym".
P.S. Nie interesuję mnie wymiana poglądów na temat kreskóweczki "Jakub Jakub" bo to się raz obejrzy i przechodzi, nie to co KL. A Ty przegrałeś "wojnę argumentową" na temat czołówki KL i zaczynasz pisać o wyżej wspomnianym JJ.
Ech.
Jednak rozmowa z Tobą nie jest na moim poziomie; pasujmy...
Czepiasz się do JJ, bo wolisz KL od niego. Ja odwrotnie i przez to ostrzej^^ piszemy. Ale zachowuj się bardziej dojrzale, pomijaj przy tym zwroty takie, jakie stosujesz gdy rozmawiasz - nie piszesz.
http://www.filmweb.pl/szukaj/film?q=&type=2&countryIds=31&genreIds=2&startYear=& endYear=&startRate=&endRate=&startCount=1&endCount=&sort=TEXT_SCORE&sortAscendin g=false
http://www.filmweb.pl/szukaj/film?q=&type=2&countryIds=16&genreIds=2&startYear=& endYear=&startRate=&endRate=&startCount=1&endCount=&sort=TEXT_SCORE&sortAscendin g=false
Ciekawe porównanie... Na moje to wychodzi, że seriale z Kanady (animowane)
są bardziej znane, częściej były puszczane w tv, a tym bardziej tej ogólnodostępnej :)
"Czepiasz się do JJ..." WTF? To, że przytoczyłem tekst z JJ to nie znaczy, że o nim wspominam, bowiem to ty pierwszy powiedziałeś "Jakub Jakub", a ja tylko skorzystałem z tamtego tekstu, nawet nie podając źródła (jakoś nie mają do tego praw autorskich i każdy może sobie używać tych słów :P )... Sam zacząłeś o JJ i chcesz mi wmówić, że to coś jest bardziej popularne niż KL. Jakoś nie widzę, by Nelvana sprzedawała licencje na gadżety, gry itd. a także mniej jest stron o JJ niż o KL w sieci, przynajmniej tych porządnych. Jak strona www.jakub-jakub.prv.pl (jakoś tak) była popularna? Prawie w ogóle...
"Jednak rozmowa z Tobą nie jest na moim poziomie..."
Jeszcze dodam, że mój poziom wypowiedzi jest nieadekwatny do mojego wieku, bowiem by rozmawiać z Tobą, musiałem go znacznie obniżyć...
" pasujmy... "
Chodziło o "podsumujmy"?
Daruj sobie :P Nie przekonasz mnie, że jakaś durna kanadyjska bajeczka jest lepsza, niż Francuska, bo Francja znacznie bardziej się kojarzy z profesjonalnymi kreskówkami, najlepszymi, a nie jakieś "Jakuby", "George'y Niewielkie", "Traszki Neda" i inne szajsowate pseudo seriale animowane.
Mam ci przypominać o popularności:
MoonScoop/Taffy Entertainment/France Animation:
- Kod Lyoko
- Fantastyczna Czwórka
- Titeuf
Alphanim:
- "Galactic Football"
Nelvana:
- "6 w pracy"
- "Aparatka"
oraz różne bajki Warner Bros (prod. U.S.A.)
Tylko już nie gadaj o tych bajeczkach dla "MaLoOsKoOfF".
P.S. Co jeszcze mi "PoWiEshhh"? Bo na razie śmieję się czytając każdy Twój post...
Żałosny jesteś. Teraz jestem tego pewien. Masz chociaż co najmniej 12 lat?
" pasujmy... "
Chodziło o "podsumujmy"?
Moja odpowiedź: nie. Czyżby "nastek" (od słowa "nastka") nie znał słowa pas? Pas = rezygnacja, koniec, finito!
Ty byś odpowiedział: "LOL, buhahaha, rotf2, xDDDDDDDD LoooooL" itd., itp., ale się nie zniżę do Twojego poziomu, bo jak napisałem: tego robić nie lubię.
Są gusta i guściki, podobno o nich się nie dyskutuje, ale to jest niepisana zasada. Tak więc masz najbardziej beznadziejny gust w bajkach jaki widziałem. Mam teraz napisać, że się śmieję, jak Ty? Nie, bo jest mi smutno, że tacy ludzie jednak istnieją...
Oczywiście dziecinka nie wspomni o takich francuskich dziełach jak:
Ekstremalne Kaczory
Marcelino, chleb i wino
Friday Wear
Odlotowe agentki
W.I.T.C.H. (pewnie oglądasz każdy odcinek masturbując się przy każdym pokazaniu odkrytego ciała)
Titeuf (czyżbyś utożsamiał się z główną postacią?)
Z wyjątkiem Kaczorów i Friday Wear wszystkie są znane :P A o tym dyskutowaliśmy. Znów brak argumentów i nagła zmiana tematu? Na to wygląda.
"Moja odpowiedź: nie. Czyżby "nastek" (od słowa "nastka") nie znał słowa pas? Pas = rezygnacja, koniec, finito! "
Gramy w karty, czy rozmawiamy na temat kreskówek? Jakoś bardzo rzadko używa się czasownika "pasować" w innych przypadkach, niż gra w karty. Chyba dyskutuję z wyjątkiem...
Chamskich zdań nawet nie będę komentować, już nie wspomnę o tworzeniu nowych słów.
Po za tym "tego robić nie lubię" powinno brzmieć "tego robić nie mogę", bo to po prostu widać, jaki jest poziom Twoich wypowiedzi...
I po raz kolejny dam ci powód do erekcji (o przepraszam za dyskryminację, w Twoim przypadku to niemożliwe...), pisząc:
"LoooooL xDDDDDDDD"
Titeuf! Przestań rozrabiać, bo inaczej porozmawiamy! Marsz do pokoju i przemyśl swoje naganne zachowanie!
Podnieca Cię to?! Jak tak to mogę Cię uszczęśliwić... Chociaż jednostronnie... Może lubisz jak tak mówią, co? Stanął Ci, nie?
Skoro cytujesz ojca Titeufa w tak wyraźny sposób, to przydałby się cudzysłów (np. "tekst"):P . Po raz kolejny widzę tutaj brak argumentów na odparcie i żałosna próba prowokacji... Tylko tak dalej, to ci kiedyś ktoś przypier... :) . A teraz sam idź do piaskownicy i pobaw się z dziećmi, które i tak reprezentują wyższy poziom niż Ty :P . Bo ja już z Tobą "przekomarzać się" nie zamierzam, bowiem dyskusja z gówniarzem co argumentacji nie potrafi sobie znaleźć, mnie nie pociąga :P .
P.S. Byłbym zapomniał: pozdrów kumpli z łóżka :P .
To jednak Cię to podnieca? Cholera, może jednak rodzice dobrze Ci zrobili wyrzucając ten telewizor!
I nadal nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Ono nie było retorycznym.
Uczyli cię czytania ze zrozumieniem? Na pewno nie... Tak więc postaram napisać Ci to jasno: dyskusja z takim gówniarzem jest na nadzwyczajnie niskim poziomie i nie zamierzam jej kontynuować, dociera? Już mi szkoda czasu na pisanie Ci mnóstwa argumentów, na których nie masz kontr-ataku...
Dziecinko, nie denerwuje się proszę. Grzecznie pytam ile masz latek. Tak tylko z czystej ciekawości, wyobraź sobie, że możesz nakarmić tą odpowiedzią dzieci w Afryce. Odpowiesz?
Gdybyś był odrobinę samodzielny (o przepraszam, jesteś za mały - w takim razie poproś rodziców...), to byś znalazł odpowiedź na mojej stronie :P .
Co mnie obchodzi Twoja strona?
Gdybym był adminem to był skasował post za tę kryptoreklamę.
Od razu Cię wyręczę:
http://portalwiedzy.onet.pl/126733,haslo.html
A pisz już co ci fiutek na język przyniesie, ale ja już odpowiadać na twoje żałosne posty kategorycznie nie będę i potraktuj już moje chyba trzecie wspomnienie o końcu rozmowy za definitywne, bo jak widać - nie dociera, ale takie są już uroki trollów.
"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - żeby nie było nie porozumień, Ty jesteś owym idiotą:P