PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13831
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

3 sezon bez zmian?

ocenił(a) serial na 9

Miała być zamiana Wesołowskiego na innego aktora, ale jednak chyba nic z tego.
Z jednej strony się cieszę, bo moim zdaniem Pawlicki w ogóle nie pasuje do tej roli. Wesołowski
już bardziej.

ocenił(a) serial na 8
dariah

Moim zdaniem do tej roli by pasował Marcin Dorociński, lub Andrzej Młynarczyk. Co o tym sądzicie

jarek1990

Nie wiem co wy macie do Wesołowskiego. Czepiacie się detali typu dykcja itd. Tuż jak dla mnie nie jest to szczególnie zauważalne, a tym bardziej nie przeszkadza mi to w oglądaniu, czy coś.

Dobrze jest jak jest :)

ocenił(a) serial na 9
LajkAboss

Mi tam Wesołowski też jakoś szczególnie nie przeszkadza. Chociaż momentami wydaje mi się, że wygląda za mało poważnie w tej roli. Dorocińskiego jakoś nie lubię, a Młynarczyk akurat by mi pasował. :)

dariah

No w tym akurat się zgodzę. Niby jest "doświadczonym policjantem, z wieloletnim stażem", ale cóż

dariah

Miał być Pawlicki a skad to wiadomo mozna to wiecej odpisac

ocenił(a) serial na 8
siemka3

Mi sama gra Wesołowskiego nie przeszkadza moim zdaniem gra dobrze. Chodzi o to że nie pasuje jako twardy komisarz Policji. Ale po za tym jest to nic do jego gry nie mam. No ale jeżeli chodzi o Pawlickiego to on moim zdaniem juz całkiem by nie pasował do roli policjanta....Chociaż tez jest dobrym aktorem...

ocenił(a) serial na 9
jarek1990

Mnie się wydaje, że Pawlicki juz całkiem wyglądałby jak jakiś chłopaczek a nie jak policjant.

dariah

Jak bez zmian jak czytałęm że uśmiercają Wesołowskiego pod koniec 3 sezonu i go zastąpi Pawlicki

dariah

tu macie potwierdzenie z 30 stycznia

http://superseriale.se.pl/seriale/komisarz-alex-3-sezon-smierc-marka-bromskiego- wesolowski-ginie-podczas-akcji_304050.html

wreszcie się doczekałęm musze obejrzeć śmierć Wesołowskiego :D:D:D mam nadzieje że będzie dość dramatyczna śmierć tak jak Mosera