PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13838
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

7 sezon

ocenił(a) serial na 10

Siemka,

Jak myślicie, jak mogą potoczyć się wątki w 7 sezonie ?

ocenił(a) serial na 10
jakwyr

Juz kręcą 7 nawet pojawiły się zdjęcia w Rexie jest w tej serii tylko 10 odc , i to ostatnia z Brandtnerem czyli pierwowzorem Michała jego śmierci nie pokazali ciekawe jak bedzie u nas wiadomo też że będzie odc z orginalnej 8 serii

ocenił(a) serial na 10
ghf

Zobaczymy jak to będzie. Ja niestety podczas pobytu na planie dowiedziałem się jak się skończy 6 sezon.

ocenił(a) serial na 10
jakwyr

słyszałem że odc z Zimną krwią taki jest ostatni tej serii

ocenił(a) serial na 10
jakwyr

oby żaden z policjantów nie zginął !!

użytkownik usunięty
libero_filmweb

Że w 7? Mało prawdopodobne... ;)

ocenił(a) serial na 10
libero_filmweb

tak w 7 raczej nie

ocenił(a) serial na 6
ghf

W naszym 6 sezonie pojawia się jeden odcinek który w oryginale z Brandtnerem był dopiero w 7 sezonie ("Piękna śmierć"). Ciekawe dlaczego?

ocenił(a) serial na 6
jakwyr

Orlicz na pewno zostanie, bo ostatnio był przeciek że zginie dopiero w 8 sezonie najwcześniej i myślę że zostawią na dłużej tę nową policjantkę Ninę (graną przez Nolbrzak) - bo przecież to byłoby bez sensu wprowadzać ja tylko na parę odcinków. Nie wiem jak z Puchałą, natomiast czas najwyższy aby wymienili Lucynę na jakiegoś faceta.

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Odp na twoje pierwsze pytanie , nie dadzą na razie przełożyć na polskie realia odc pogoń za wiecznym życiem dla tego będzie piękna śmierć wiadomo że w 7 będzie odc z 8 jedyny świadek a ciekawe jak pozostałe bo 7 w Rexie to tylko 10 epizodów
2 odpowiedz Rysiek wraca pod koniec 10 odc potwierdzone przez Czopa w wywiadzie .