PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13831
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Każdy odcinek jest coraz gorszy. Skąd oni biorą tak porąbane pomysły na ten serial. Mam tylko nadzieję że nie będzie kolejnego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Lucas1608

Ja bym chciał żeby był kolejny sezon.

kacper142

Też bym chciała zobaczyć 2. sezon. Z pierwszego widziałam jakieś 2, może 3 odcinki, w tym ostatni (takie moje szczęście, wszystko od końca oglądam). Dlatego nie miałabym nic przeciwko temu, żeby zobaczyć, jak serial potoczy się dalej. Nie powiedziałabym, że to mój ulubiony serial, ale nie jest znowu aż tak fatalnie, więc może z czasem by się to trochę rozkręciło. W oryginale kolejni opiekuni Rexa ginęli i jestem ciekawa, czy pod tym względem Alex trzymałby się oryginału (na co ja właściwie liczę...). Tak przy okazji, ciekawe co następne, skoro jesteśmy przy niemieckojęzycznych produkcjach, to może Kobra: Oddział Specjalny po polsku? Chyba (a raczej oby) nie, bo nie ma autostrad... Szkoda, że zawsze ściągamy ze sprawdzonych schematów, trochę inwencji twórczej by się przydało, bo własny pomysł wcale nie musi być zły, a i porównań się uniknie.

ocenił(a) serial na 6
Kawashima

A ja tez daje szanse na drugi sezon co z tego wiem powstaje drugi sezon .Serial napewno jest gorszy od orginalu dla mnie orginalna wersja była mroczniejsza nawet bym powiedzial ze byl film o sympatycznym psie to byly nie ktore odcinki co ja bym po nizej 16 roku zycia bym nie pozwolil bym chyba ogladac Rex dla mnie lepiej gral czy był mądrzejszym psem nie wiem czy to sie da ocenic nawet moja babcia stwierdziła ze wersja orginalan jest ciekawsza . Nasz serial jest sympatyczny rodzinny nie zaskakujący ale udany 6/10

ocenił(a) serial na 10
Kawashima

Możesz obejrzeć odcinki na http://www.tvp.pl/vod/seriale/sensacyjne/komisarz-alex

ocenił(a) serial na 9
kacper142

Ja lubię ten serial... Nawet się fajnie Go ogląda
A z tego co wiem to będzie sezon 2,3 i 4

ocenił(a) serial na 10
kevinek

To fajnie.