PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13831
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

http://www.swiatseriali.pl/seriale/komisarz-alex-660/news-lucyna-zostanie-postrz elona-czy-
przezyje-starcie-z-przestepc,nId,1014347

Sandrusja

mam nadzieję że Lucyna przeżyje bo Lucyna to moja ulubiona postać bo gra ją Magdalena Walach którą uwielbiam. I jeszcze po za Lucyną lubię Rysia.

ocenił(a) serial na 6
kinomanka_13

Teraz raczej przeżyje, ale później i tak będzie musiała odejść z serialu na 100%, bo tego wymaga oryginalny scenariusz. Tam co chwilę zmieniała się ekipa, na stałe został tylko pies i ten patolog... Skoro uśmiercili Bromskiego, niedłóugo uśmierca Orlicza, to Lucyny raczej ni zostawiają... Także niedługo już pewnie czeka Nas zmiana w obsadzie.
Trochę to przykre, ale cóż - licencja...

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Brandtner odpowiednik Orlicza odszedł w 7 sezonie jeżeli Pawlicki nie zrezygnuje to wdedy odejdzie

ocenił(a) serial na 6
ghf

W austriackiej wersji Brandter miał zginąć w wybuchu ale odcinek był podobno zbyt drastyczny więc nie wyemitowali go... W polskiej wersji odcinek ma być - Orlicz zginie w eksplozji podobo sam już wie jak i kiedy ale na razie zostaje na dłużej. ..

ocenił(a) serial na 6
MrJigssaw

*niedługo

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

to o tym odc z Brandtnerem już dawno słyszałem napisałem do sat jeden bo perfekt znam niemiecki i to potwierdzili , a Orlicz ma być podobno do 8 sezonu