PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13831
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Nowy Komisarz

ocenił(a) serial na 7

Na internecie przeczytałem, że Pawlicki podpisał kontrakt do 8 sezonu, mamy 6 a więc za dwa sezony, najprawdopodobniej w tym, albo w przyszłym roku nastąpi zmiana aktora. Kogo byście chcieli w roli nowego Komisarza i partnera Alexa?

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Odicjalnie wiadomo że będzie do 7 ale może mu przedłużą umową nie wiem kto by może go zastąpić , wielu chce Dorocińskiego ale jakoś w interakcji z psem go nie widzę

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

w sezonie po wakacjach odejdzie serialowy Puchała, więc wydaje mi się, że przez ok. 2 sezony nikogo więcej nie usuną

ocenił(a) serial na 10
libero_filmweb

a jak było w Rexie Moser zginą w 4 a Peter odszedł w 5

ocenił(a) serial na 7
libero_filmweb

A ja myślę, że go usuną, i dadzą kogoś kogo najczęściej dają do seriali, czyli jakiś Szyc, albo inny niechciany aktor. Ja bym chciał zobaczyć Fronczewskiego, albo Wieczorkowskiego

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Wieczorkowski mógł by byc np taka wersja Fabriego

ocenił(a) serial na 10
ghf

popieram, Wieczorkowski to byłby dobry wybór!

ocenił(a) serial na 10
libero_filmweb

tylko żeby nie był taki chamski jak Lorenzo bo to jedyna postać której nie trawię z orginalnego Rexa , można być surowym jak np Moser ale nie chamem

ocenił(a) serial na 10
ghf

w serialu Nina ma być chamska, a więc żeby była równowaga w przyrodzie, następna postać musi być jakaś "milsza"

ocenił(a) serial na 10
libero_filmweb

Lucyna tez początkowo m\iła nie była ale teraz się to zmieniło

ocenił(a) serial na 7
ghf

ale pewnie nie dadzą Wieczorkowskiego, bo będzie hejtowanie, że chłopaki z czasu honoru w obsadzie Alexa

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

tak pewnie by o tym pisali