Na internecie przeczytałem, że Pawlicki podpisał kontrakt do 8 sezonu, mamy 6 a więc za dwa sezony, najprawdopodobniej w tym, albo w przyszłym roku nastąpi zmiana aktora. Kogo byście chcieli w roli nowego Komisarza i partnera Alexa?
Odicjalnie wiadomo że będzie do 7 ale może mu przedłużą umową nie wiem kto by może go zastąpić , wielu chce Dorocińskiego ale jakoś w interakcji z psem go nie widzę
w sezonie po wakacjach odejdzie serialowy Puchała, więc wydaje mi się, że przez ok. 2 sezony nikogo więcej nie usuną
A ja myślę, że go usuną, i dadzą kogoś kogo najczęściej dają do seriali, czyli jakiś Szyc, albo inny niechciany aktor. Ja bym chciał zobaczyć Fronczewskiego, albo Wieczorkowskiego
tylko żeby nie był taki chamski jak Lorenzo bo to jedyna postać której nie trawię z orginalnego Rexa , można być surowym jak np Moser ale nie chamem
w serialu Nina ma być chamska, a więc żeby była równowaga w przyrodzie, następna postać musi być jakaś "milsza"
ale pewnie nie dadzą Wieczorkowskiego, bo będzie hejtowanie, że chłopaki z czasu honoru w obsadzie Alexa