Pierwszy odcinek 4 serii spodobał mi się, trzymał w napięciu, był też wzruszający. No i jeszcze ta
śliczna sunia Malina. Czekam na kolejne odcinki!
Szanuję twoją opinię, ale mam zupełnie inne zdanie. 4 sezon zaczął się okropnie.
- Bandyta porwał mu psa. SERIOUSLY? Powiedział, że też mu coś zabierze, bo tamten zastrzelił mu brata, ale nie mógł porwać np. Lucyny (która w końcu jest jego bliską koleżanką) albo jego siostry?
-Wyżej wymieniony gościu próbuję zastrzelić psa, ale pies ucieka, oni go ścigają i tak przez dobrych kilka chwil odcinka. Nie mogli go uwiązać albo coś w tym stylu tylko ganiać się niczym w "Tomie i Jerrym"? Zresztą Bonnie i Clyde przez cały odcinek mnie irytowali.
-Cała policja została postawiona na nogi, bo porwano psa. Oni nie mają nic do roboty?
-Wszystko było strasznie naciągane, łącznie z końcówką. GENIALNY PIES RATUJĘ WSZYSTKICH HURRA!
Ale pieski ładne więc chyba dam temu serialowi 10.
Twoje argumenty rzeczywiście są trafne, gdyż ogólnie serial jest naiwny i przewidywalny.
Porwano psa,żeby wprowadzić postać Maliny,no i ten stres,czy psiak dostanie lekarstwo na czas (to było pewne,inaczej byłby koniec serialu). Przywiązać nie było jak (bali się,w końcu spory psiak), porywacze myśleli że nie ucieknie z samochodu. Myślę,że policja tak się zaangażowała,bo jednak Alex jest członkiem ekipy, co prawda czworonożnym.Alex musi wszystkich ratować, w końcu tytuł serialu do czegoś go zobowiązuje. Ale i tak uwielbiam 'Alexa',to jeden z moich ulubionych seriali :) Psiaki rzeczywiście urocze ;)
Przecież "Komisarz Alex" jest kopią "Komisarza Rexa". I to co było pokazane wczoraj prawie identycznie jest z oryginałem. Jedynie ta końcówka co Alex włączył alarm była jakaś taka nie wiadomo co. Gdyby jeszcze zrobili więcej momentów gdzie pies wykonuje jakieś sztuczki to da się wtedy oglądać.
Jak wyszkolony glina mógł się dać w ten sposób podejść? Przecież od razu było widać, że ta dziewczyna w lesie coś kręci.. Chyba 8 letnie dziecko by się połapało. Do tego, jak się idzie z psem do lasu, to nie puszcza się go luzem...
Dobry odcinek, ale troszeczkę naiwny 7/10