Bardzo ciekawa konkluzja, jakim cudem właśnie odcinek z tej serii jest najwyżej oceniony twoim zdaniem?
Ale nie będę kłócił się z kimś kto Papuszy daje 1/10 ...
Nie mówię,ze alex jest słaby tylko słabszy. Kiedyś był bardzo dobry teraz niezły
A dla mnie odkąd jest Orlicz się lepiej serial podoba z Bromskim to była marna podróba orginału , jestem fanem Rexa i np dzisiejszy nassz odc lepszy od orginału a z Bromskim tak nie było , nawet relacja Michał Rysiek jest lepsza niż ta jaką miał Puchała z Bromskim
dla mnie z bromskim było o wiele wiele lepsze. orlicza tez lubie ale moim zdaniem on jest slabszym aktorem niz bromski. ale alexa i tak lubię <3
jak nie jest !!!??? weź ty sie człowieku ogarnij !!!! i nie pisz bzdur bo żygac sie chce !!
Rzygać, jak już. I nie, nie jest aktorem. Jest tzw. występowaczem, który z aktorstwem nie ma nic wspólnego.
Kuba jest po studiach dziennikarskich poszedł na casting do na Wspólnej i się dostał , od tej pory gra w produkcjach , ale zawodowym aktorem nie jest , a Pawlicki tak i to widać
dobra pawlicki jest aktorem ale moim zdaniem gorszym, wesołowski jest o wiele wiele lepszy w aktorstwie !!! :)
aha, dla mnie odcinki z Pawlickim są o wiele lepsze niż te z Wesołowskim, w końcu ten serial jakoś wygląda, a nie tylko bezmyślna kopia/marna podróba