PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13838
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Można się wypowiedzieć. Zarówno pozytywne jak i negatywne wpisy mile widziane.

cleitus

Mnie ten odcinek tak sobie podobał. Był trochę lepszy niż "Mordercze lato", jednak jak dla mnie Alex za mało sztuczek wykonuje. Skoro pies jest głównym bohaterem, niech to jakoś zaznaczą.
Ja wiem, że do oryginalnego "Komisarza Rexa" daleko, ale jakoś pierwszy sezon lepiej mi się oglądało niż ten.

cleitus

U ''Komisarza Rexa'' akcja dzieje sie w szpitalu, pies probuje zabawiac dziewczynkę, żeby ta nawiązała kontakt z otoczeniem. A w sobote ten sam wątek wykorzystywany w Komisarzu Alexie.
Ale bez przesady, bez kopiowania żywcem, mozna wykorzystac postac psa, ale dodac cos od siebie, zmienic fabule itd .
TVP dziwi sie, ze ludzie nie placa abonamentu. Maja placic za taki chłam?

ocenił(a) serial na 6
cleitus

Moim zdaniem drugi odcinek 2 sezonu to kompletny niewypał. Spieprzyli sprawę. Największą pomyłką jest to, że zmienili fabułę w stosunku do austriackiego odpowiednika W oryginale ten odcinek był trochę inny, choć tytuł ten sam - też była dziewczyna, która straciła kontakt z otoczeniem i Rex ją uleczył, tyle że tam była to wykorzystana seksualnie nastolatka, a komisarze psem poszukiwali gwałciciela młodych kobiet. A tu - jacyś głupi bandyci, zero akcji, zero ciekawych wątków, żałosna obsada postaci drugoplanowych.
Lubię ten serial, ale tu się nie popisali.

ocenił(a) serial na 6
cleitus

Rozwaliło mnie jak trójka super policjantów wyskoczyła razem z krzaków prosto pod lufę kałacha niejakiego "Kałacha". Kto ich k... szkolił ??? Jakiś ochroniarz-emeryt z parkingu "strzeżonego" ???

A to że ten "Kałach" waląc w nich serią z parunastu metrów nawet nikogo nie trafił to już całkowita żenada.