PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13830
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Słuchajcie nie wiem, ale nie lubię Pawlickiego.
Orlicz jakoś nie przypadł mi do gustu.
Nie podoba mi się gra Antoniego.
O wiele bardziej wolałam w tej roli Wesołowskiego.
A wy?

ocenił(a) serial na 10
beta_00

Orlicz wczoraj był dl amnie bardziej przonywujący niż Bromski

ghf

Mi bardziej podoba się Pawlicki ze względu na stosunek w jaki jego bohater odzywa sie do Alexa, jak prawdziwy wielbiciel psów

beta_00

Co prawda nie oglądam tego serialu ciągle, jedynie od czasu do czasu , ale też wolałam Wesołowskiego. A tak właściwie to czemu jego juz nie ma?

cocoatea

Został zabity.
Pewnie Wesołowskiemu coś się nie podobało, albo miał inne zobowiązania.

użytkownik usunięty
beta_00

Kiedyś słyszałam, że podobno chodziło o ślub Wesołowskiego czy coś, ale teraz już sama nie wiem czy to jest prawda.

ocenił(a) serial na 4

Nie to nie prawda, jego bohater zginął bo jest to polska produkcja Komisarza Rexa, więc i śmierć bohaterów musi się zgadzać co do tamtej wersji.

ocenił(a) serial na 10
Hache_13

tak tylko Moser w orginale zginą w 4 sezonie i gdyby Wesołowski nie zrezygnował to powinni go dopiero w tym sezsonie zastrzelić

ocenił(a) serial na 4
ghf

Dzięki za sprostowanie tak gdzieś czytałam i myślałam że to prawda.

ocenił(a) serial na 10
Hache_13

bo z jednej strony masz racje gdyby grał do tego sezonu to nie miałby nic do gadania musieli by go uśmiercić bo tak jest w licencji no ale że sam aktor zrezygnował przyśpieszsyli sprawę

ocenił(a) serial na 5
beta_00

zgadzam się też wolałam Wesołowskiego

ocenił(a) serial na 10
nikki_vd1

a ja Pawlickiego

ghf

Bromski był lepszy

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

tak tylko dla Orlicz pies jest najważniejszy i widać że mają fajny kontakt pies też się lepiej czuje jak Pawlicki do niego mówi to pies patrzy się na niego a nie ignoruje jak Wesołowskiego postać Michała jest sama w sobie lepsza bo jego postać wychowała się z psami i to widać czego nie było przy tym szczylu Wesołowskim serial dalej jest gorszy od orginału ale teraz można go ogladać bez zażenowania no ale każdy woli co innego

beta_00

Też jestem zdziwiona, że to piszę, ale polubiłam Wesołowskiego w serialu..

ocenił(a) serial na 10
alkatraz

ja też go polubiłem ale Antka bardziej

ocenił(a) serial na 5
beta_00

A ja jakoś nie przepadałam za Bromskim. Za to strasznie polubiłam Orlicza. Bardziej podoba mi się jego sposób bycia.

ocenił(a) serial na 6
beta_00

Wesołowski był mało wiarygodny w tej roli. Po prostu za młody na komisarza, a w dodatku nie wiadomo skąd miał kasy jak lodu, apartament, elegancką willę i dobry samochód... Policjantów nie stać na takie życie... W dodatku on nawet nie jest aktorem, tylko amatorem, więc choćby nawet bardzo się starał, zawsze będzie jakieś ale...
Nie mam nic Bromskiego, ale odcinki z Orliczem są lepsze. Pawlicki gra inaczej, z większą energią, a jego postać jest nieco bardziej wiarygodna (choćby dlatego że wiadomo więcej o jego przeszłości we Wrocławiu, niż o przeszłości Bromskiego na Bałutach).