Ale na premierę 8 będziemy musieli poczekać do marca 2017, a na 9 prawdopodobnie do września 2017. No ale tej jesieni będzie ostatnia seria Rancza więc będziemy mieli co oglądać :)
http://www.dzienniklodzki.pl/kultura/telewizja/a/komisarz-alex-wraca-do-lodzi-ps i-detektyw-rozwiaze-kryminalne-zagadki-lodzi,10381131/
Beż Wlach czyli Lucyny nie bedzie mam nadzieje że wyjaśnią jej odejscie a nie jak w orginale postacie znikały bez sladu
Myślę że Lucyna i Puchała powrócą, są to przecież główne postacie serialu :) Bądź co bądź, polska wersja różni się od orginału :)
Ale pisze że bedzie nowa współpracowniczka więc pewnie za Lucyne , bo Puchała jest potwierdzony
No ale wiesz to tak jak było z tą Beatą, była po prostu nową osobą w policji. Myślę, że ta nowa będzie tylko tymczasowo, albo po prostu nową w starym składzie :)
Opis poznania nowej policjantki z Orliczem ket podobny do spotkania Marca i Nikki z Rexa
trzon zespołu tworzą 3 osoby,Beata to nie jeżdżi na akcje,tylko siedzi na komendzie,ona to raczej taki informatyk grupy niż policjantka na akcje.
w 6 serii Puchałe zastępowała Nina Kruk , Nolbrzak dobrze się spisała w tej roli to mogli ją przywrócić niż dawać nową postać.
no pamiętam,tylko że wtedy nie byłoby pracy po znajomości,a Więdłocha musiałaby obejść się smakiem.
Kiedyś może Pawlicki zrezygnuje z Roli i ciekawe czy pokażą śmierć Orlicza Jego pierwowzór Brandtner znikną bez wyjaśnienia , niby jest jakaś plotka że odc jego śmiercią był tak Brutalny że wyemitowano go tylko raz. Brandtner miał zginąć tropiąc zabójce pierwszego psa Arko. Ale nikt nie potwierdza istnienia takiego odc. Ciekawe co by u nas zrobili , ale zniknięcie postaci bez słowa wyjaśnienia nie przejdzie.
Brandter zginął w wybuchu ale przez to że odcinek był brutalny weemitowano go tylko raz. Stąd nie ma wyjasnenia co się stało z Brandterem chociaz ja myślę że zobaczymy śmierć Odlicza :)
Jako że dobrze znam Niemiecki to napisałem Do Gedeona Burcharda o istnienie tych odc odpisał że nie ma takich epizodów