Pierwszy sezon podobał mi się
A odcinek 1 sezonu 2 dla mnie był po prosu rewelacyjny
Świetny serial
Świetna gra aktorów
Nic dodać nic ująć
Zgadzam się, Świetny odcinek. Tak się składa ze jestem mieszkańce łodzi i często spotykam ekipę z aktorami i oczywiście z Alexem jak kręcą serial. Wczoraj kręcili pod moim domem a dokładnie pod hotelem Hollyday w łodzi. Szkoda że przez to że patrzyłem jak kręcą wiem jak się skończy jeden z odcinków nowego sezonu :(.
Ja widziałem jak kręcili scenę w której wyprowadzali goscia z tego hotelu w samym szlafroku na bosaka do Radiowozu. Lucyna była przebrana za pokojówkę więc pewnie grała jakąś przykrywkę. Była też tam kobieta która mówiła "dlaczego mi to zrobiłeś" :) Najśmieszniejsze jest to że podczas kręcenia tej sceny (wliczając też nieudane próby, 1h) radiowóz to którego pakowali tego gości miał włączone światła i syrenę na dachu . PO zakończeniu sceny policjant nie mógł odpalić radiowozu bo mu akumulator padł i odpalali od SABA :)
Eeeeeeeeeee Tam lipa!!!!!! Myślałem, że Alex wytropił mafię pruszkowską, albo, że Marek i Lucyna uprawiali sex.
Czemu gniot?? Widze że zrobiła się moda na ciśnięcie na komisarza Alexa. Wszędzie tylko piszą że jest do d**y, że szkoda oglądać i że nikomu ten serial sie nie podoba. Po pierwsze jak by się tak nie podobał to by 2 sezon nie ruszył a po drugie jak się nie podoba to nie oglądajcie.
jest totalny gniot ogldaja ludzie ktorzy ogladaja telenoweel gdyby psa nie bylo nikt by nie ogladal dla kobiet co ogladaja na wspolnej jak znalazl czy inne telenowele z osob ktore ogldaja dobre filmy nikt nie oglada
"Rewelacyjny" to za mocne stwierdzenie. Jakoś wybitny to on nie jest, raczej taki średnio-dobry poziom trzyma, co dla TVP jest pochwałą. Wole to oglądać niż pseudotalent show czy innych" wyjców".
Faktycznie, jest to fajna alternatywa na sobotni wieczór, jak nie ma już nic innego ;) serial jest dobry, tak po prostu. Ja oglądam go ze względu na mojego psiaka ;) ta sama rasa, podobne zachowania, psia mimika... po prostu miło mi się to ogląda. No, ale mój Dawor w momencie, gdy oglądamy ten serial, to albo się obraża (idzie do kuchni i wraca, jak kończy się odcinek), albo patrzy z nami, bo słyszy wszystkie pomruki Alexa :P a jak Alex szczeka w telewizji, to Dawor chce go znaleźć w przedpokoju XD